Περιμένει την προκαταβολή για να πληρώσει Ματσόν και Μάιλς

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΚΑΕ Άρης μόλις εισπραχθεί η προκαταβολή από τη πώληση Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό, θα επιδιωχθεί να κλείσουν οι δύο ανοικτές υποθέσεις για την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών.

Στον Αντρέα Ματσόν οφείλονται 20.000 ευρώ. Προφανώς για να υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την ΚΑΕ ότι θα πληρωθεί όλο το ποσό, σημαίνει ότι δεν επιτεύχθηκε συμφωνία διακανονισμού.

Στον Άαρον Μάιλς είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία για διακανονισμό, γιατί η εταιρεία που τον εκπροσωπεί (Όκταγκον) θέλει όλα τα χρήματα μετρητά. Στον Μάιλς έχουν επιδικαστεί 72.000 δολάρια, στην εταιρεία 7.500 δολάρια και τα δικαστικά έξοδα είναι 11.000 ευρώ. Σύμφωνα με όσα λένε οι άνθρωποι της ΚΑΕ θα εξοφληθεί και η πλευρά Μάιλς, άρα προφανώς και η FIBA δεν μπορεί (ή δεν θέλει) να παρέμβει και να μεσολαβήσει για μια άλλη συμφωνία…

Όπως και να έχει, ο Άρης πρέπει πλέον να άρει το απαγορευτικό μεταγραφών, γιατί έχει χάσει τον Μιχάλη Πελεκάνο, έχει χάσει και τον Λευτέρη Μποχωρίδη και δεν υπάρχουν επιλογές αν εξακολουθήσει να έχει περιορισμούς στις μεταγραφές.

 

To Top