ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Περιμένουν Μποχωρίδη, εξετάζουν και εναλλακτικές επιλογές

Την απάντηση του Λευτέρη Μποχωρίδη περιμένουν οι άνθρωποι του Άρη για να προχωρήσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους, αλλά παράλληλα εξετάζουν ήδη και εναλλακτικές επιλογές, για να είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα.

Έχοντας κάνει νέα βελτιωμένη πρόταση ως προς τις οικονομικές απολαβές του παίκτη, περιμένουν άμεσα να απαντήσει αν τη δέχεται ή όχι.

Παρότι αναγνωρίζουν ότι οικονομικά ο Μποχωρίδης ενδεχομένως να βρει πρόταση με περισσότερα χρήματα, ποντάρουν στο “μπασκετικό σκέλος” της επικείμενης συνεργασίας.

Ο 24χρονος γκαρντ θα είναι το σημείο αναφοράς του Άρη αν και εφόσον υπογράψει το τριετές συμβόλαιο (με όρο λύσης και από τις δύο πλευρές ανά έτος) που του προσφέρουν οι κίτρινοι, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και την ευκαιρία να δείξει και πάλι ότι μπορεί να ανταποκριθεί στο πιο υψηλό επίπεδο.

Είναι θέμα του παίκτη να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Να μείνει στον Άρη και να έχει τον ρόλο που πιθανώς δεν θα βρει σε άλλη ομάδα, είτε εντός, είτε εκτός Ελλάδας ή να απαντήσει αρνητικά και να αποδεχθεί κάποια άλλη πρόταση κάπως περισσότερα χρήματα;

Πάντως ο Άρης οφείλει – και αυτό κάνει – να είναι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα, γι’ αυτό κι ήδη έχουν εξετάσει περιπτώσεις παικτών ως εναλλακτικές επιλογές, αν ο 24χρονος γκαρντ δεν συμφωνήσει.

To Top