Περιοδικό μόδας κάνει μαθήματα στυλ στο Τσίπρα: Πρέπει να αλλάξει ράφτη !

Μετά την Περιστέρα Μπαζιάνα, ήρθε η σειρά του Πρωθυπουργού. Το διεθνώς καταξιωμένο site & περιοδικό «Women’s Wear Daily» δεν ψηφίζει Αλέξη Τσίπρα. Σε ειδική στήλη του κρίνει τα ρούχα του Πρωθυπουργού και τον συμβουλεύει να βρει …ράφτη.

Η βαθμολογία που του έβαλε η συντακτική ομάδα της στήλης είναι το «C», δηλαδή το αντίστοιχο «Γ», ένας αρκετά κακός βαθμός. Η ανάλυση που κάνουν σε όλα τα σημεία που πρέπει να προσέχει ένας άντρας στην εμφάνιση και στο στυλ του καταλήγει σε ένα όχι και τόσο κολακευτικό συμπέρασμα.

Τι γράφει ακριβώς για κάθε σημείο στο σώμα του Τσίπρα:

«Ο νεοεκλεγέντας Έλληνας πρωθυπουργός θα μπορούσε να είναι η σωστή επιλογή για την οικονομική εξυγίανση της χώρας, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα ώστε να εξελίξει το στυλ του και να μας θυμίσει κάτι από εκείνες τις εξαιρετικά κομψές ημέρες του Αριστοτέλη Ωνάση».

*Η γραβάτα: «Έχει επιλέξει να μη φοράει γραβάτα, ώστε να προσεγγίσει τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους. Ευτυχώς που επέλεξε αυτόν τον τρόπο, γιατί έτσι αντισταθμίζει την έλλειψη του θεληματικού πηγουνιού».

*Οι ώμοι: «Το κοστούμι που φοράει εφαρμόζει σωστά στους ώμους, αλλά δεν του προσδίδει καμία δυναμική».

* Ο ράφτης που χρειάζεται: «Είναι ο νεαρότερος Έλληνας πρωθυπουργός των τελευταίων 150 χρόνων. Πρέπει να αναβαθμίσει το παιχνίδι της εμφάνισής του. Το κοστούμι που θυμίζει οικοτροφείο είναι βαρετό και αχαρακτήριστο. Χρειάζεται να βρει έναν Αθηναίο ράφτη με καλή αισθητική και στυλ».

*Το κούρεμα: «Έχει ένα ενδιαφέρον κούρεμα, αλλά χρειάζεται συνεχή ανανέωση με κάποιο προϊόν. Θα μπορούσε να αρχίσει να υποχωρεί ανά πάσα στιγμή το χτένισμά του».

*Τα χέρια: «Έχει παράξενα κοντά χέρια και όλο αυτό το περισσευούμενο ύφασμα στα μπράτσα και τους βραχίονες δεν προσφέρει καμία οπτική βελτίωση».

*Οι παχουλοί μηροί: «Λιγότερος μουσακάς, περισσότερη άσκηση».

*Τα μπατζάκια: «Ο Ράφτης ίσως μπορέσει να σώσει αυτό το παντελόνι στενεύοντας το μπατζάκι στο τελείωμά του».

*Τα παπούτσια του: «Ταιριάζουν με τη ζώνη του. Δεν υπάρχει κανένα λάθος στην επιλογή αυτού του ζευγαριού, αλλά εξαφανίζονται. Αν το σύνολο της εμφάνισης ήταν καλύτερο θα μπορούσαν να βελτιώσουν εξαιρετικά το στυλ του».

Πηγή: iefimerida.gr
To Top