ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πεταυράκης στο PRESSARIS: “Στόχος να επιστρέψει ο Άρης στη μεγάλη κατηγορία”

Ο Σταύρος Πεταυράκης είναι κι επίσημα η δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ του Άρη ενόψει της νέας χρονιάς, μετά τον Πασχάλη Μελισσά. Μετά την ανακοίνωση του από το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο δανεικός από την ΑΕΚ αριστεροπόδαρος αμυντικός πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση στο “Δασυγένειο”, παίρνοντας για πρώτη φορά “γεύση” από Άρη.

Ο 23χρονος αμυντικός μίλησε στο PRESSARIS για τις εντυπώσεις που αποκόμισε από την πρώτη του επαφή με τον νέο σταθμό της καριέρας του, μίλησε για τον στόχο της φετινής χρονιά, ενώ ανέλυσε και τις προσωπικές του φιλοδοξίες:

Πως ήταν η πρώτη σου εμπειρία από την πρώτη σου μέρα ως ποδοσφαιριστής του Άρη;

«Πολλές και θετικές εντυπώσεις. Δεν νομίζω να έχω κανένα απολύτως θέμα. Θα γνωρίσω σιγά-σιγά τους συμπαίκτες μου και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Τι σε έπεισε να αποδεχθείς την πρόταση;

«Ο κ. Καλαϊτζίδης μου έδειξε ότι με θέλει πολύ. Ο Άρης είναι μία πραγματικά μεγάλη ομάδα και στόχος και δικός μου και της ομάδας είναι φέτος να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία».

Ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το μεγάλο κέρδος από τη φετινή χρονιά;

«Μου δίνεται μία καλή ευκαιρία να δουλέψω πολύ και να γίνω ακόμα καλύτερος. Ο Άρης είναι αυτή την περίοδο είναι μία πρόκληση για μένα».

Σε προβληματίζει που θα χρειαστεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ακολουθήσεις ένα ακόμα βασικό στάδιο προετοιμασίας, καθώς συμμετείχες και σε αυτό της ΑΕΚ;

«Είναι γεγονός, αλλά νομίζω ότι σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ θα γίνει η καλύτερη δυνατή δουλειά πάνω στον τομέα αυτό».

Θα αγωνιστείς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

«Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα με δύσκολες έδρες. Αν δίνουμε όμως τον καλύτερο μας εαυτό δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα».

Το δικό σου μήνυμα προς τον κόσμο του Άρη ποιο είναι;

«Να είναι κοντά στην ομάδα και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Προσωπικά θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις του προπονητή μου».

To Top