«Πιο σημαντική από τη νίκη η συγκέντρωση»

Η σοβαρότητα που έδειξε ο Ολυμπιακός από την αρχή ως το τέλος, παρότι το ματς με τον Άρη κρίθηκε πολύ νωρίς, είναι το στοιχείο που κρατά κυρίως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων ξεκίνησε λέγοντας: «Ξεκινήσαμε πολύ συγκεντρωμένοι και όπως πρέπει να αντιμετωπίζεις έναν ημιτελικό. Ξέραμε πως ο Άρης είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα που ξέρει πώς πρέπει να παίζει στο γήπεδο και θέλαμε από την αρχή να μπούμε συγκεντρωμένοι για να τους βγάλουμε από το πλάνο και το ρυθμό τους. Το πιο σημαντικό δεν ήταν η νίκη, αλλά η προσήλωση, η διάρκεια και η διάθεση. Όποιος μπαίνει πρέπει να έχει το ίδιο πάθος και να βοηθά την ομάδα, αυτό το είχαμε σήμερα. Όταν έχεις υψηλούς στόχους και ανήκεις σε μια μεγάλη ομάδα πρέπει να δίνεις το μάξιμουμ και για μένα δεν είναι έκπληξη. Αυτός είναι ο τρόπος δουλειάς μας και το ζητάμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν μας ενδιαφέρει η διαφορά, γιατί μετρούν οι νίκες. Θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση. Έχει γίνει μόνο το 1-0 και τίποτε άλλο», τόνισε.

Για το αν βρήκε κάποιο “ψεγάδι” στην απόδοση της ομάδας του, είπε: «Υπήρχαν κάποια λάθη που ήταν χωρίς πίεση, ήταν λάθη συγκέντρωσης. Σίγουρα αυτά πρέπει να τα περιορίσουμε. Δεν μας ενδιαφέρει το σκορ, εμείς πρέπει να παίζουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο και κάποια πράγματα μπορούμε να τα αποφύγουμε. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε και θα τα συζητήσουμε μέσα στην εβδομάδα».

To Top