ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πλατέλλας, ο απόλυτος… MVP

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας είναι με διαφορά ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής του φετινού Άρη και μέχρι στιγμής και ο πολυτιμότερος…

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Δεν είναι μόνο τα γκολ που έχει σημειώσει ο 28χρονος εξτρέμ, που με το χθεσινό έφτασε τα πέντε, αλλά η γενικότερη προφορά στου στο μεσοεπιθετικό σκέλος του παιχνιδιού της ομάδας.

Παίκτης που με μία κίνηση μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω ένα ολόκληρο ματς, δίνοντας λύσεις που σπάνια, ειδικά σε αυτή τη κατηγορία, μπορεί να δώσει σε άλλη ομάδα, άλλος ποδοσφαιριστής.

Η επιτομή του MVP, του πολυτιμότερου δηλαδή ποδοσφαιριστή σε κάθε αγώνα…

Δικαιολογημένα αποτελεί σημείο αναφοράς του φετινού Άρη. Ξεχωρίζει με τις κινήσεις του στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά όταν περισσότεροι από δύο αμυντικοί, αναγκάζονται να τον μαρκάρουν για να τον σταματήσουν.

Είναι ένας παίκτης που επίσης έχει κερδίσει τον κόσμο των “κιτρινόμαυρων”. Χαμηλών τόνων, παθιασμένος, βλέπει τον Άρη ως μία μεγάλη ευκαιρία να κάνει κάτι καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στη πιο ώριμη ηλικία της ποδοσφαιριστής του καριέρας.

Γι αυτό και ο κόσμος του Άρη τον έχει “αγκαλιάσει” από τόσο νωρίς. Αναγνωρίζουν άπαντες την αξία του, μικροί και μεγάλοι, γι αυτό και κρίνουν επιτακτική την παραμονή του και για τα επόμενα χρόνια…

 

To Top