ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πλατέλλας: Πιο έτοιμος απ΄ότι περίμεναν….

Αν κάτι απασχολούσε έντονα τους ιθύνοντες του Άρη το τελευταίο διάστημα, σε ότι αφορά την μεταγραφή του Βαγγέλη Πλατέλλα, ήταν η αγωνιστική ετοιμότητα του παίκτη.

Κι αυτό, διότι βρισκόταν για αρκετό διάστημα εκτός πλάνων από την προηγούμενη ομάδα του, τον Ατρόμητο. Ωστόσο, οι πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι «κιτρινόμαυροι» από το Περιστέρι, αναφορικά με την φυσική του κατάσταση του 28χρονου, τους άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους, καθώς έλαβαν εγγυήσεις που ανέφεραν ότι βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Τα αποτελέσματα των εργομετρικών που θα υποβληθεί θα το επιβεβαιώσουν κιόλας.

Ωστόσο, θα χρειαστεί τον χρόνο του, προκειμένου να αφομοιώσει τα «θέλω» του νέου του προπονητή, σε μία χρονική περίοδο, που η ομάδα με την μορφή που έχει αποκτήσει έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της από τα τέλη Ιουλίου, δίχως διαφοροποιήσεις στο ρόστερ της.

Η προσαρμογή του Βαγγέλη Πλατέλλα στα νέα δεδομένα της καριέρας του, με τον ερχομό του στον Άρη, θα είναι ακόμα πιο εύκολη, από τη στιγμή που στην ομάδα θα συνυπάρξει εκ νέου με τους Μάρκο Ντούνη και Δημήτρη Ανάκογλου. Οι τρεις τους υπήρξαν συμπαίκτες και στην ΑΕΚ.

To Top