ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άρχισε το “ξήλωμα” στη Football League

Το θέμα των υπαλλήλων της Football League κλείνει αυτή την εβδομάδα, αφού ήδη αποχώρησαν έξι και αναμένεται να ακολουθήσουν και όλοι οι υπόλοιποι.

Η μείωση του προσωπικού της διοργανώτριας ήταν από τα θέματα που απασχόλησαν τα περισσότερα από τα συμβούλια της Football League τους τελευταίους μήνες και η λύση ήρθε την εβδομάδα που διανύουμε. Οι πρώτοι έξι υπάλληλοι ήδη έκλεισαν έναν κύκλο εργασίας στα γραφεία της διοργανώτριας που είχε κρατήσει πάνω από είκοσι χρόνια για τον καθένα και σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαβουλεύσεις για τους υπόλοιπους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσουν τελικά όλοι και η διοργανώτρια να ανακαθορίσει από την αρχή τα νέα δεδομένα για την οργάνωσή της με προσωπικό που μπορεί να έχει τη βάση του σε στελέχη που θα επιστρέψουν, αλλά και νέα πρόσωπα σε θέσεις που δεν υπήρχαν μέχρι τώρα λύσεις.

Μέχρι την Δευτέρα (6/2) πάντως που είναι προγραμματισμένο το διοικητικό συμβούλιο της Football League, αναμένεται να έχουν τελειώσει όλες οι «εκκρεμότητες» που υπάρχουν με το θέμα του προσωπικού.

Πηγή: FL News.gr

To Top