ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έγινε η έξωση της ΑΡΗΣ-Εμπορική! Με δικαστικό επιμελητή στον Ερασιτέχνη τα καταστήματα του Κλεάνθης Βικελίδης

Μια σημαντική είδηση, με θετικές προεκτάσεις για τον ΑΣ Άρης έρχεται από το δικαστικό μέτωπο. Συγκεκριμένα, μετά από πολύμηνους δικαστικούς αγώνες, ο Ερασιτέχνης κατάφερε να πετύχει την έξωση της ΑΡΗΣ-Εμπορική και να πάρει στα χέρια του τα καταστήματα του Κλεάνθης Βικελίδης!

Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα το πρωί, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Άρη μπήκαν με δικαστικό επιμελητή στους εμπορικούς χώρους του γηπέδου, έχοντας από τον περασμένο Ιούνιο την δικαστική απόφαση με την οποία επικυρώνεται η έξωση της ΑΡΗΣ-Εμπορική, για την μη καταβολή μισθωμάτων.

Πρόκειται για το ARIS Megastore, το ARIS Mobile, το BEER FC, το μπαρ στη Θύρα 7, αλλά και όλα τα κυλικεία του συλλόγου. Είχε προηγηθεί σειρά δικαστικών ενεργειών, οι οποίες κρατήθηκαν μακριά από τη δημοσιότητα, στοχεύοντας στην ουσία και όχι στις εντυπώσεις. Μια διαδικασία που είχε δρομολογηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, είχε “παγώσει” λόγω των capital controls σε ότι αφορά την υλοποίηση της έξωσης και ολοκληρώθηκε τις τελευταίες μέρες, με την αυλαία να πέφτει σήμερα!

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ουσιαστικά ανοίγει ο δρόμος για την εκμετάλλευση των εμπορικών καταστημάτων του συλλόγου, εφόσον ξεπεραστούν και κάποια άλλα γραφειοκρατικά ζητήματα μέχρι το τέλος του 2015. Είναι χαρακτηριστικό από πλευράς ΑΣ Άρης οι Πασχάλης Καραγιάννης και Γιάννης Μεταξάς δρομολογούν από την Τετάρτη κιόλας τις εξελίξεις για να εγγραφούν οι χώροι στο κτηματολόγιο και στη συνέχεια να γίνει πλειοδοτικός διαγωνισμός για τους ενδιαφερόμενους, ώστε το συντομότερο δυνατό να δοθούν προς χρήση.

Σε κάθε περίπτωση είναι μια σημαντική επιτυχία που απαλλάσσει τον Άρη από ένα σημαντικό εμπόδιο χρόνων που στερούσε έσοδα και δυναμική από τον σύλλογο.

To Top