Έκανε την έφεση για το μπλοκάρισμα της βαθμολογίας και περιμένει τον εισαγγελέα!

Ο Άρης επέδειξε αντανακλαστικά στο θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας της Σούπερ λίγκας, για να προασπίσει τα συμφέροντά του και να εξαντλήσει έστω και την τελευταία πιθανότητα που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα.

Οι κίτρινοι, όπως και ο Απόλλωνας και η Ξάνθη, κατέθεσαν έφεση για να μην επικυρωθεί η βαθμολογία της Σούπερ λίγκας. Πρόκειται για μια κίνηση τακτικής, που μπορεί να αποδειχθεί ουσίας, εφόσον προχωρήσει σε βάθος η εισαγγελική έρευνα για τις ΠΑΕ που έχουν πλαστές (ή και καθόλου) φορολογικές ενημερότητες.

Όπως αναφέρθηκε σε άλλο ρεπορτάζ, ο Xάρης Λακαφώσης Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης– Ανακριτικού – Αθλητικός Εισαγγελέας, δείχνει αποφασισμένος να περάσει σε πιο ουσιαστικές ενέργειες, σε ότι αφορά το θέμα με τις πλαστές ενημερότητες, αλλά και τη μη κατάθεση ισολογισμών και να προχωρήσει σε συνεργασία με τον αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών, σε άμεσες κινήσεις.

Εφόσον λοιπόν, προκύψουν ευθύνες και (επιτέλους) τιμωρηθούν οι αυτουργοί, ο Άρης (όπως και οι άλλες δυο ΠΑΕ) έχοντας έννομο συμφέρον, μπορεί να αποκομίσει άμεσα οφέλη. Το αυτονόητο δηλαδή να τιμωρηθούν ομάδες που συμμετείχαν αντικανονικά στο πρωτάθλημα, ακόμη και με την αποβολή τους.

Ο Άρης έκανε λοιπόν, την έφεση και περιμένει τον εισαγγελέα να δράσει σε αυτό το σαθρό από κάθε άποψη χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έστω και τώρα…

To Top