ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νίκησε και την… καφρίλα, εύκολα (0-3) στους Αμπελόκηπους

Mε δύο τέρματα στο πρώτο μέρος και ένα στο δεύτερο, ο Άρης κατάφερε και πέτυχε μία ακόμα εύκολη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 52 βαθμούς, με αντίπαλο τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Ιντζίδης, Κυβελίδης και Καλογέρης το τρία “κιτρινόμαυρα” τέρματα, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, που διεξήχθη -τελικά- παρά τις δολιοφθορές στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου από… αγνώστους, χθες το βράδυ.

Με… φόρα, παρά την επίσημη αγωνιστική απραξία των περίπου δύο εβδομάδων, ο Άρης κατάφερε από τα πρώτα λεπτά να επιβάλλει τον ρυθμό του και μάλιστα να προηγηθεί μόλις στο 5΄με τον Ιντζίδη. Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη μετά από σέντρα-φαουλ του Τάτου, σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και έγραψε το 0-1. Χωρίς να αφήσουν το πόδι από το… γκάζι οι «κιτρινόμαυροι» διπλασίασαν τα τέρματά τους, στο 12΄, όταν ο Κυβελίδης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ζιάκα, έγραψε το 0-2. Παρότι ο ρυθμός έπεσε στην πορεία, οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, έψαξαν και το τρίτο τέρμα, αλλά τα σουτ των Γεωργιάδη (18΄) και Τάτου (20΄) πέρασαν αουτ.

Με το υπέρ τους 2-0 από το πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Άρη έκαναν συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο μέρος, διατηρώντας με σχετική ευκολία την κατοχή της μπάλας. Πρώτη αξιόλογη ευκαιρία το σουτ του Σαμαρά στο 65΄, το οποίο πέρασε αουτ, για να πετύχει το τελικό 0-3 ο Καλογέρης, ο οποίος πάνω στη γραμμή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, μετά από προσπάθεια και σουτ του Κυβελίδη που σταμάτησε στο δοκάρι του Ζιάκα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Ν. Παπανώτας): Ζιάκας, Βόδδου, Παπαδόπουλος, Κραγίόπουλος, Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Λιόνης, Σάρρος (75΄Σάρρος), Χιονίδης (43΄Ζιγκερίδης), Σαμπιασβίλι, Μαυρίδης

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης (71΄Βουτσιάς), Ιντζίδης, Σαμαράς, Τσουμάνης, Ρόβας (60΄Καλογέρης), Τάτος, Πόι, Ντούνης, Κόκε (73΄Ν΄Λουντούλου), Κυβελίδης

To Top