ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έτσι αντιμετωπίζει η Ατλέτικο Μαδρίτης την τιμωρία του CAS

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δένει τον βασικό της κορμό και περιμένει να ανοίξει ο δρόμος για μεταγραφές…

O Ντιέγκο Σιμεόνε χαίρει άκρας εμπιστοσύνης από τους ιθύνοντες της Ατλέτικο Μαδρίτης κι ως εκ τούτου ο Αργεντινός τεχνικός, δεδομένης της απαγόρευσης μεταγραφών από την FIFA στους «Ροχιμπλάνκος», φαίνεται πως έχει πάρει πάνω του την τύχη της ομάδας, αποφασίζοντας να δέσει ορισμένους παίκτες με συμβόλαια… μακράς διάρκειας!

Δέκα εννέα μέλη της πρώτης ομάδας θα παραμείνουν στο σύλλογο τουλάχιστον μέχρι το 2020. Οι «Κολοτσονέρος» μπορούν να καυχιούνται ότι έχουν εξασφαλίσει την παραμονή του βασικού κορμού τους πριν λήξει η περίοδος τιμωρίας τους και καταφέρουν να κάνουν τις απαραίτητες προσθήκες.

Προεξέχοντος του Κόκε που ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Ατλέτικο Μαδρίτης για ακόμα 7 χρόνια, δείχνοντας εμπράκτως την αφοσίωσή του στους «Ροχιμπλάνκος», ήρθε η πρόσφατη ανανέωση του Αντουάν Γκριεζμάν, που επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2020. Πενταετές συμβόλαιο δένει τους Λούκας Ερνάντεθ, Τόμας Πάρτει και Γιανίκ Καράσκο στη Μαδρίτη. Με τους Ομπλάκ, Βρσάλικο​ και Κέβιν Γκαμεϊρό να έχουν δεσμευτεί για τέσσερα χρόνια.

Πολύ σημαντικό για το σύλλογο αυτή τη στιγμή είναι ότι έχει εξασφαλίσει το μέλλον νέων παικτών όπως οι  Άξελ Βέρνερ, ​Ράφαελ Σάντος Μπορέ, Μπερνάρ Μενσά, Λουτσιάνο Βιέτο και Ντιόγκο Χότα (όλοι, ηλικίας μέχρι 22 ετών) που είχαν δοθεί δανεικοί κι επιστρέφουν στους κόλπους της ομάδας.

Ως εκ τούτου, ο τελικός σκόπελος για τον Ντιέγκο Σιμεόνε είναι να διαχειριστεί και τους τελευταίους «παλαίμαχους» παίκτες. Ο Φερνάντο Τόρες, για παράδειγμα, θέλει νέο συμβόλαιο, με τα ισπανικά Μέσα να αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε οριστική συμφωνία, ενώ τα αντίστοιχα των Χουανφράν και Γκάμπι λήγουν το 2018.

Θυμίζουμε ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο διατήρησε την ποινή που είχε επιβληθεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης από τη FIFA, που της απαγορεύει τις μεταγραφές για δύο μεταγραφικές περιόδους. Ποινή, που επιβλήθηκε λόγω παράνομης προσέγγισης κι απόκτησης ανήλικων ποδοσφαιριστών.

To Top