ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ήθελα μία μεγαλύτερη πρόκληση» είπε ο Νεϊμάρ στη παρουσίαση του

Έτοιμος να αγωνιστεί ακόμη και αύριο, οπότε η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος την Αμιέν, δήλωσε ο Νεϊμάρ, κατά την παρουσίασή του από τον γαλλικό σύλλογο.

Λίγες ώρες αφότου ολοκληρώθηκε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με κόστος 222 εκατ. ευρώ, ο Βραζιλιάνος επιθετικός εξήγησε ότι αισθανόταν μεν πολύ καλά στην Μπαρτσελόνα, ήθελε όμως μία καινούρια και μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του.

«Θέλω κάτι μεγαλύτερο, θέλω μία μεγαλύτερη πρόκληση» ήταν τα λόγια του Νεϊμάρ, που τόνισε ότι αποφάσισε να ενταχθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν «για τις φιλοδοξίες του συλλόγου, που μοιάζουν πολύ με τις δικές μου». «Ήταν μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις της ζωής μου. Ήμουν πολύ καλά στην Μπαρτσελόνα, στην πόλη και την ομάδα. Ηταν μία στιγμή με μεγάλη ένταση, με σκέψεις για το τι πρέπει να κάνω στη ζωή μου. Άφησα πίσω μου πολλούς φίλους, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, η ζωή μας τρέχει πολύ γρήγορα. Σε καμία στιγμή δεν έχασα το σεβασμό μου για την Μπαρτσελόνα» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο 25χρονος άσος.

Όσο για το πότε θα είναι έτοιμος να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της νέας ομάδας του, ο Βραζιλιάνος ήταν ξεκάθαρος: «Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω ακόμη και αύριο. “Πεινάω” για ποδόσφαιρο. Θέλω πάντα να παίζω ποδόσφαιρο, είναι αυτό που αγαπώ περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου. Οπότε, ναι, είμαι έτοιμος να ξεκινήσω, ακόμη και αύριο!».

Ο Νεϊμάρ θα παρουσιαστεί στο κοινό της Παρί Σεν Ζερμέν αύριο στις 16:45 (ώρα Ελλάδας) στο «Παρκ ντε Πρενς», πριν τον αγώνα με την Αμιέν. Για το λόγο αυτό, μάλιστα, μετατέθηκε κατά ένα τέταρτο η ώρα έναρξης της αναμέτρησης, από τις 18:00 στις 18:15.

To Top