Αγγελούδης: “Άλλαξε η ψυχολογία όλων! Για τη νίκη με τον κόσμο μας στη Βέροια”

Ο Νίκος Αγγελούδης μίλησε σήμερα στο “Δασυγένειο” για παιχνίδι του Αρη κόντρα στην Βέροια και τόνισε ότι η  ομάδα θέλει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης, ενώ σημείωσε ότι πρέπει μετά τη νίκη στη Νέα Σμύρνη, άλλαξε η ψυχολογία.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

“Συνεχίσαμε όλο αυτό το διάστημα με διπλές προπονήσεις, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Γι αυτό δουλέψαμε σκληρά. Δεν σταματήσαμε καθόλου με προπονήσεις, ενώ θα έχουμε κι ένα φιλικό την Τετάρτη στην Καστοριά. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Άρης θα είναι έτοιμος με τη Βέροια και με τον κόσμο στο πλευρό μας, ο οποίος θα μας βοηθήσει για μια ακόμη φορά, όπως πιστεύουμε, θα πάρουμε νέα νίκη” είπε χαρακτηριστικά ο επιθετικός των κίτρινων.

Σχετικά με την πρώτη νίκη μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου είπε: “Η νίκη αυτή μας έδωσε άλλη ψυχολογία, άλλαξε την ψυχολογία μας. Είχα πει και παλαιότερα ότι σε πολλά παιχνίδια παίζαμε καλά κι αξίζαμε βαθμούς, αλλά δεν τους παίρναμε. Τώρα η ομάδα άρχισε να παίζει καλά και τώρα πήρε και τους βαθμούς της νίκης. Εκείνο που μετράει από δω και πέρα είναι η διάρκεια. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και καλούμαστε να ανταποκριθούμε”.

To Top