ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αγονη γραμμή… με ενδιαφέρον! Όλες οι στοιχηματικές προτάσεις

Πλέον μπαίνουμε σταδιακά σε χειμερινούς ρυθμούς, αφού σημερα συνεχίζεται η πρώτη προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ, στην ουσία σήμερα διεξάγεται ο μεγάλος όγκος των αναμετρήσεων.

Ομάδες κυρίως… άγνωστες στο ευρύ κοινό, όπως η Μπόκελι από το Μαυροβούνιο, η Ρούναβικ και η Τόρσαβν, η Τσουκαρίκι, η Ορνταμπάσι, αλλά και ορισμένες πιο γνωστές, όπως οι σκωτσέζικες Αμπερντίν και Χαρτς, οι ιρλανδικές Κορκ, Σάμροκ, οι Κυπριακές ΑΕΚ Λάρνακας, Ομόνοια και άλλες, θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση, με τις ισχυρότερες εξ αυτών των ομάδων να έχουν το βλέμμα και τη σκέψη τους ακόμα πιο μακριά, στη φάση των ομίλων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 42 αναμετρήσεις, οι επιλογες λοιπόν είναι πολλές. Δείτε εδω αναλυτικά το ρεπορτάζ και τα προγνωστικά από την πρώτη προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά από δύο μέρες απουσίας όμως εκκινεί και πάλι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με την πρώτη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης, μεταξύ της Πορτογαλίας και της Πολωνίας. Σάντος εναντίον Ναβάλκα, Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον Λεβαντόφσκι, με το βλέμμα των δυο ομάδων να είναι στραμμένοι στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Διαβάστε εδώ τα νέα των δύο ομάδων και τα προγνωστικά της πρώτης προημιτελικής αναμέτρησης.

Τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αναμετρήσεις από την Σέριε Α της Βραζιλίας, αλλά και από την δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας. Τρία παιχνίδια ολοκληρώνουν την 12η αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας, εκεί όπου η Παλμέιρας θέλει τη νίκη κόντρα στην Φιγκεϊρένσε εντός έδρας, για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Τέταρτη διαδοχική νίκη ψάχνει η Ατλέτικο Μινέιρο απέναντι στη Μποταφόγκο, που έχει ψυχολογία. Εξαιρετικό αμφίρροπο το Σάντα Κρουζ – Πόντε Πρέτα.

Δείτε στο foxbet.gr όλες τις στοιχηματικές εταιρείες με paysafecard.

To Top