“Αγριέψε” ο Τσιώλης

Την περσινή περίοδο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” χάθηκαν 22 βαθμοί, και ο Τσιώλης είχε επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του για να μη χαθεί ούτε πόντος. Τα λόγια από την πράξη διαφέρουν, και η πρώτη ήττα -που προήλθε από το κεφάλι του κακού δαίμονα της ομάδας Κώστα Μήτρογλου- είναι πλέον γεγονός. Ο τεχνικός του Άρη έδωσε ρεπό χθες στους παίκτες του να ηρεμήσουν και σήμερα τους περιμένει με άγριες διαθέσεις στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Εκεί αναμένεται να τους κάνει παρατηρήσεις για την αδιάφορη έως απαράδεκτη εμφάνισή τους, έχοντας την εντολή της διοίκησης να “πάρει κεφάλια”. Τα πυρά του Τσιώλη αναμένεται να συγκεντρώσουν οι Σολτάνι, Καστίγιο, Τόχα και Νέτο, γιατί ήταν μακριά από τον καλό τους εαυτό με αποτέλεσμα οι κίτρινοι να έχουν μείνει χωρίς νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η συγκομιδή είναι μόλις ένας βαθμός, και σίγουρα το καλό ξεκίνημα που περίμεναν όλοι βάσει του προγράμματος έμεινε μόνο στα λόγια.

Τα μοναδικά προβλήματα από πλευράς παικτών παραμένουν οι ανέτοιμοι Πορτίγια και Γιαννίτσης, που είναι στο τελικό στάδιο της επιστροφής τους.

To Top