ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αθηναίος Αρειανός προσφέρει δωρεάν έξι διαρκείας σε ανέργους!

Αθηναίος Αρειανός προσφέρει δωρεάν έξι διαρκείας σε ανέργους!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης στη σελίδα της στο facebook:

“Φίλος του ΑΡΗ από την Αθήνα, ο οποίος θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της ΠΑΕ) προσφέρει έξι εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 στις Θύρες 1 ή 3 σε ισάριθμους φίλους της ομάδας μας, με την απαραίτητη προϋπόθεση να είναι άνεργοι.

Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι like και κοινοποίηση της συγκεκριμένης ανακοίνωσης και αυτομάτως μπαίνετε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε ένα από τα έξι εισιτήρια διαρκείας.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται την Τρίτη (24/10) στις 16:00. Η ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνει άμεσα, μέσω της επίσημης σελίδας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο facebook (ARIS F.C. / Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ (OFFICIAL)). 

Εκτός από τα ονόματα των έξι τυχερών θα κληρωθούν και ισάριθμοι επιλαχόντες.
Κατά την παραλαβή της κάρτας ο δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του την Αστυνομική ταυτότητα και μια βεβαίωση ανεργίας.
Η παραλαβή των καρτών θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, επί της οδού Αλκμήνης (Δευτέρα-Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00), μέχρι και τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου. 

Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας και εφόσον κάποιος ή κάποιοι από τους τυχερούς δεν έχουν παραλάβει την κάρτα τους, αυτόματα θα αποκτήσουν δικαίωμα οι επιλαχόντες, η επιλογή των οποίων θα γίνει βάσει της θέσης στην οποία κληρώθηκαν”.

To Top