“Ακουμπούν” και πάλι την ειδική εκκαθάριση, μόνο που δεν σώζει από μόνη της τον Άρη! Χρειάζεται επενδυτής…

Η κλεψύδρα συνεχίζει να μετράει αντίστροφα, με τον Άρη να βρίσκεται σε κατάσταση γενικής αναζήτησης. Αναζήτησης επί χάρτου, χωρίς προς το παρόν να μπαίνει στο τραπέζι (τουλάχιστον ορατή σε κοινή θέα) κάποια συγκεκριμένη και ουσιαστική λύση.

Το τελευταίο 24ωρο ανακινήθηκε και πάλι από την Αλκμήνης θέμα για την “ειδική εκκαθάριση”, το άρθρο 106ια, το οποίο θεωρητικά, δίνει την δυνατότητα στην ΠΑΕ Άρης να “καθαρίσει”, ενώ θα είναι στη Football League.

Οι παράγοντες του Άρη “ακουμπούν” και πάλι (σε θεωρητικό επίπεδο) την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 106ια, προκειμένου να κατορθώσουν να δηλώσουν συμμετοχή στη Football League της ερχόμενης περιόδου, την ώρα που ο χρόνος πιέζει και η ώρα των τελικών αποφάσεων πλησιάζει.

Βεβαίως, η συγκεκριμένη προσπάθεια προϋποθέτει αξιόχρεο επενδυτή ο οποίος θα βάλει, τουλάχιστον, 1.500.000 ευρώ, ώστε να μπορέσει να «τρέξει» το άρθρο. Όπως έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ο Αργύρης Αργυριάδης, ο εμπνευστής της διαδικασίας αυτής, “το άρθρο αυτό από μόνο του δεν σώζει τον Άρη! Χρειάζεται επενδυτής, χρειάζονται χρήματα…”. Είναι σαφές και ξεκάθαρο. Απομένει να δούμε εάν οι ασκήσεις επί χάρτου, θα μετατραπούν σε πράξεις.

To Top