ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αμανατίδης: “Καλές επιλογές Στεφάνοβιτς και Καλί”

O Περικλής Αμανατίδης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι ναι μεν ο Άρης είναι το φαβορί αλλά είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα αφού οι ομάδες ακόμη δεν έχουν γίνει και υπάρχουν πολλοί παίκτες ελεύθεροι.

Επιπλέον, τόνισε ότι ο Στεφάνοβιτς είναι μια καλή επιλογή που θα βοηθήσει στο παιχνίδι κατοχής του Άρη όπως και ο Σιρίλ Καλί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Περικλής Αμανατίδης στο “Μετρόπολις” για:

 

– τον Στεφάνοβιτς: «Κάνει μια καλή επιλογή ο Άρης. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής και θα βοηθήσει. Είχε καλή παρουσία τόσο στα Τρίκαλα όσο και στην Καλλονή, έχει επινόηση στο παιχνίδι του, είναι άρτιος χειριστής της μπάλας. Ο Στεφάνοβιτς θα βοηθήσει τον Άρη γιατί είναι παίκτης που ταιριάζει σε μια ομάδα που θα έχει την κατοχή. Κουμπώνει πολύ σε αυτό. Πιστεύω ότι η επιλογή αυτή έγινε με αυτή τη λογική και για αυτό θεωρώ ότι είναι μια καλή επιλογή».

 

– το πρωτάθλημα και για το εάν ο Άρης είναι το φαβορί: «Δεν έχω την ίδια αίσθηση. Η πρώτη εικόνα είναι ότι βλέπουμε ομάδες μιζέριας και φτώχειας από την άλλη όμως υπάρχουν πολλοί οι παίκτες που θα μείνουν ελεύθεροι και θα κληθούν να αποφασίσουν τι θα κάνουν. Θα πάνε σε ομάδες μέτριες και θα τις κάνουν καλές».

 

– την υπόθεση «άνοδος»: «Βλέπω ότι μια ομάδα θα είναι ο ΟΦΗ, τα Τρίκαλα δεν θα είναι μια ασήμαντη ομάδα, ο Απόλλων έχει προοπτικές να κάνει μια καλή πορεία. Εάν ισχύσει ότι θα βγει μια ή δυο ομάδες με το γερμανικό σύστημα με τα μπαράζ του δεύτερου με τον τελευταίο, που είναι άδικο, με αυτή την έννοια είναι μια. Ποτέ και κανείς δεν πρέπει να είναι σίγουρος. Είναι νωρίς να πούμε ότι είναι πρωτάθλημα μιζέριας γιατί υπάρχουν πολλοί παίκτες ελεύθεροι. Παράδειγμα ο Ηρακλής που έπεσε εξωαγωνιστικά και όχι αγωνιστικά. Είναι το μεγάλο φαβορί ο Άρης αλλά δεν θα είναι εύκολη η διαδρομή του».

 

– τον Σιρίλ Καλί: «Είναι καλός ποδοσφαιριστής, έχει συνεργαστεί με πολλούς από τους παίκτες παίζουν στον Άρη και αυτό θα βοηθήσει στην αγωνιστική συνοχή της ομάδας».

To Top