ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αμανατίδης: “Ο Άρης εάν κοιτάξει τον εαυτό του προλαβαίνει…”

Ο Περικλής Αμανατίδης, προπονητής των Τρικάλων, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη. 

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95,5:

Το χόρτο ήταν ακούρευτο, λασπώδες το γήπεδο. Το κάνατε επίτηδες για να κουράσετε τους παίκτες του Άρη;

«Το γήπεδο το ποτίζουμε στα παιχνίδια. Θέλουμε να είναι υγρό. Δεν ήταν ακούρευτο, όχι. Δεν το κάναμε για τον αντίπαλο, για εμάς το κάνουμε. Φάνηκε από το γήπεδο, δεν πιστεύω ότι ήταν κάτι κακό. Δεν κρίθηκε εκεί το παιχνίδι. Έγινε και στο προηγούμενο παιχνίδι».

Γιατί ο Άρης δεν μπορεί να πείσει;

«Αυτό θα απασχολήσει τον Άρη. Έχει δυσκολευτεί σε αρκετά ματς. Δεν μπορώ να δώσω μία εξήγηση. Για μία αγωνιστική πορεία οι αιτία δεν είναι μία, ούτε δύο. Υπάρχουν πολλές αιτιάσεις, αλλά σίγουρα οι άνθρωποι του Άρη θα το αξιολογήσουν και θα βρουν τα αίτια που ίσως δυσκολεύονται σε αρκετά παιχνίδια».

Για τη μάχη της ανόδου:

«Έχει πολλά παιχνίδια ακόμα. Το θέμα είναι αν μπορείς να αλλάξεις το αγωνιστικό σου πρόσωπο. Αν το αλλάξεις και κάνεις πολλά μεγάλα αποτελέσματα, οι βαθμοί της διαφοράς δεν είναι πολλοί και ανατρέπεται η κατάσταση».

Αν πρέπει να αλλάξει ο Άρης:

«Νομίζω ότι αυτό μπορεί να το δει ο οποιοσδήποτε και είναι καλοπροαίρετη η διαπίστωση. Έχει πολλά παιχνίδια και μεταξύ των ομάδων. Θα υπάρχουν σίγουρα βαθμολογικές φθορές. Αν, λοιπόν, μία ομάδα κοιτάξει τον εαυτό της και πάει περίπου για το απόλυτο… Έτσι είναι, οι μεγάλοι στόχοι, θέλουν μεγάλες πορείες. Οπότε προλαβαίνει».

To Top