Ο Αμανατίδης, συνεργάτης του Κόστνερ εάν συμφωνήσουν με τον Γερμανό

Οι διαπραγματεύσεις με τον υποψήφιο προπονητή του Άρη συνεχίζονται. Η διοίκηση των κίτρινων είχε καταλήξει σε έναν Γερμανό, έναν Σέρβο (δεν είναι ο Μίλινκο Πάντιτς) και έναν Ιταλό.

Ο Γερμανός, ο οποίος “προκρίθηκε” ήταν ο Λόρενζ Γκούντερ Κόστνερ, με τον οποίο οι άνθρωποι του Άρη προτίμησαν να μιλήσουν τετ α τετ στη Θεσσαλονίκη, γι αυτό και έγινε το ταξίδι αστραπή. Εφόσον τελικά υπάρξει συμφωνία με τον Κόστνερ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχει άμεσο συνεργάτη του τον Γιάννη Αμανατίδη, τον πρώην διεθνή επιθετικό με καταγωγή από την Κοζάνη και 12χρονη καριέρα στην Γερμανία ως ποδοσφαιριστής (Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Γκρόιτερ Φιρτ, Κάιζερσλάουτερν).

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος σήμερα Αμανατίδης (σταμάτησε πρόωρα το ποδόσφαιρο λόγω τραυματισμού) ήταν παρών στη συνάντηση του Κόστνερ με τον Δημήτρη Ηλιάδη.

Το αν τελικά θα προχωρήσει το δίδυμο Κόστνερ-Αμανατίδη θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Κυριακή, διαφορετικά ο Άρης θα κλείσει άμεσα έναν από τους δυο άλλους προπονητές που έχει προκρίνει (Σέρβο και Ιταλό).

To Top