ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναγνωστόπουλος: “Είμαστε πολύ κουρασμένοι, αλλά τακτικά είμαστε απόλυτα έτοιμοι…”

O Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκε στην εικόνα του Άρη κόντρα στη Λαμία, αναλύοντας το τρόπο που θα αντιμετωπίζεται φέτος οι “κιτρινόμαυροι” από τους αντιπάλους τους. 

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Τα φιλικά από εδώ και πέρα είναι προσαρμοσμένα στην κατηγορία που θα αγωνιζόμαστε. Ολες οι ομάδες, με ελάχιστες εξαιρέσεις, θα παίζουν όπως η Λαμία. Δηλαδή θα κλείνονται στο μισό γήπεδο και θα περιμένουν να “χτυπήσουν” στον αιφνιδιασμό ή να εκμεταλλευτούν ένα δικό μας λάθος. Πρέπει να μάθουμε πως να διαχειριζόμαστε αυτά τα παιχνίδια και να κάνουμε σωστές επιθέσεις. Σίγουρα θέλουμε ακόμα αρκετή δουλειά. Το θετικό είναι όμως ότι δεν παρατήσαμε ούτε στιγμή στο παιχνίδι. Παλέψαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και έτσι στο τελευταίο τέταρτο πετύχαμε τρία γκολ», είπε ο Αναγνωστόπουλος για το ματς της περασμένης Κυριακής, μιλώντας επίσης και για τον βαθμό ετοιμότητας του Άρη εν όψει πρεμιέρας.

«Η ομάδα είναι έτοιμη από πλευράς τακτικής. Πρέπει βέβαια να δουλέψουμε κάποιες λεπτομέρειες και βασικά πράγματα που βλέπουμε στα τελευταία φιλικά. Από πλευράς κούρασης, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Οταν μπούμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος θα είναι διαφορετικές οι προπονήσεις. Τον τελευταίο καιρό υπάρχει πίεση. Τα δίνουμε όλα. Σίγουρα δεν είμαστε τόσο ξεκούραστοι και νομίζω αυτό φαίνεται από το μουδιασμένο ξεκίνημά μας, με συνέπεια να περιμένουμε πίσω και να δεχόμαστε πρώτοι γκολ. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξουμε».

To Top