ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Καρδίτσας: “Παιχνίδι γιορτή – Από πού θα εισέλθουν οι φίλαθλοι του Άρη”

Η ΠΑΕ Αναγέννηση με αφορμή την αυριανή πρεμιέρα της (15:00) στο πρωτάθλημα της Football League κόντρα στον Άρη  εξέδωσε ανακοίνωση – ενημέρωση, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πρόκειται για “παιχνίδι γιορτή”, ενώ διευκρίνισε από πού θα γίνει η είσοδος των φίλων των “κίτρινων”.

Αναλυτικά:

Η ομάδα μας βρίσκεται στην αφετηρία ενός ακόμη ταξιδιού και ξεκινά την προσπάθειά της στον μαραθώνιο της football league μ’ έναν πολύ σπουδαίο αγώνα υποδεχόμενη στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Αγώνας ο οποίος συνάμα αποτελεί κι ένα κοινωνικό γεγονός για την πόλη της Καρδίτσας.

Μια ακόμη, δηλαδή, μεγάλη αθλητικη γιορτή στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο οποίο η Αναγέννηση τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί.

Η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα, καλούν όλους τους Αναγεννησιώτες καθώς και τον φίλαθλο κόσμο του Νομού Καρδίτσας να δώσουν βροντερό παρών στο Δημοτικό Στάδιο να ζήσουν τις συγκινήσεις μιας μεγάλης αναμέτρησης και να συμπαρασταθούν με αθλητικό πνεύμα αλλά και θέρμη στην ομάδα μας για ένα καλό ξεκίνημα…

Η διοίκηση ενημερώνει, επίσης, τους φιλάθλους για τα εξής:

1. Οι φίλαθλοι της Αναγέννησης θα εισέρχονται στο Στάδιο από την καινούργια είσοδο από την οδό Λεωφόρου Δημοκρατίας (πρώην Λαρίσης).

Η είσοδος φίλων του Άρη που τυχόν θα έλθουν μεμονωμένα στην Καρδίτσα θα πραγματοποιηθεί από την πρώτη είσοδο του πετάλου.

2. Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

ΘΥΡΑ 1 ΚΑΙ ΘΥΡΑ 3: 10 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ 3 (ΚΕΝΤΡΟ): 15 ΕΥΡΩ

ΠΕΤΑΛΟ: 10 ΕΥΡΩ

3. Τα εκδοτήρια του Σταδίου θα είναι ανοιχτά από τις 10.30 το πρωί της Τρίτης  όπου και θα γίνεται προπώληση εισιτηρίων.

4. Απαγορεύεται ρητώς η απευθείας μετάδοση ήχου και εικόνας την ώρα της αναμέτρησης από τηλεοπτικά συνεργεία και διαδίκτυο.

Ο αγώνας δεν θα καλυφθεί ζωντανά από κανένα τηλεοπτικό σταθμό και η ομάδα μας θα ενημερώσει τις επόμενες ώρες με νέα ανακοίνωση αν θα υπάρξει ιντερνετική μετάδοση (live streaming) από συνδρομητική πλατφόρμα εταιρίας η οποία έχει ζητήσει τα δικαιώματα της μετάδοσης του εν λόγω αγώνα“.

To Top