ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναποφάσιστος ο Σπανός, τα δύο διλήμματα…

Κάθε «έξοδος» του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, απαιτεί διαφορετική προσέγγιση και καλά μελετημένη στρατηγική από πλευράς προπονητή.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Δημήτρης Σπανός, δεν έχει ακόμα καταλήξει οριστικά στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσει από τη αρχή του αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο 48χρονος κόουτς, εξετάζει κάθε πιθανή επιλογή, προκειμένου να παρουσιάσει την ομάδα του απόλυτα έτοιμη για το δεύτερο «διπλό» της σεζόν και τέταρτο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Μέχρι και χθες, ο προπονητής του Άρη, δεν έδωσε οριστικές απαντήσεις σε δύο… διλήμματα. Του ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί στο πλευρό του Χουσεΐν Μουμίν στη μεσαία γραμμή, αλλά και αυτού, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, που θα είναι ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, ο Λευτέρης Ιντζόγλου είναι αυτός που έχει το προβάδισμα, έναντι του Μπράνισλαβ Νίκιτς, παρότι στα… σημεία. Η τελική απόφαση για την συγκεκριμένη θέση, θα παρθεί από τον Δημήτρη Σπανό κατά τη διάρκεια της σημερινής πρωινής προπόνησης.

Παράλληλα, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Μπάμπη Παυλίδη στην αρχική ενδεκάδα, σε ρόλο «10ριού», με τον Γιάννη Πασά να μετατοπίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Εφόσον, δεν κατασταλάξει στο μυαλό του Αιγιώτη κόουτς, αυτός ο σχηματισμός, τότε ο Μπάμπης Παυλίδης θα μείνει στον πάγκο, με τον Γιάννη Πασά να αγωνίζεται πίσω από τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο και έναν εκ των Πασχάλη Κάσσου ή Κενάν Μπαργκάν στην αριστερή πτέρυγα. Μέχρι στιγμής, όμως, το πρώτο ενδεχόμενο είναι αυτό που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες.

To Top