ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναστόπουλος σε παίκτες: “Σας θέλω σοβαρούς και συγκεντρωμένους…”

Η εικόνα του Άρη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος αναζητεί ήδη τη “φόρμουλα”, προκειμένου αυτή η εμφάνιση να αποτελέσει το εφαλτήριο για την δημιουργία ενός νικηφόρου σερί για τους “κιτρινόμαυρους”.

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισαν τον αγώνα οι ποδοσφαιριστές του, το πάθος και η “δίψα” που έδειξαν, ώστε να αντιστρέψουν, έστω και στο… παρά πέντε την κατάσταση εντός αγωνιστικού χώρου, απέδειξε ότι το τελευταίο διάστημα έγινε αρκετή και καλή δουλειά.

Για να διατηρήσει το καλό αυτό κλίμα ο Άρης, επιβάλλεται αύριο κόντρα στην Καλλονή, μία ουσιαστική εμφάνιση, που θα συνοδευτεί και από μία άνετη νίκη.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο “Αναστό”, ζητάει καθημερινά από τους παίκτες του να είναι σοβαροί, συγκεντρωμένοι στο στόχο. Το ίδιο έκανε και στη χθεσινή προπόνηση, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποφύγει τον οποιοδήποτε εφησυχασμό μπορεί να υπάρξει.

Με παροτρύνσεις του τύπου: “Θέλω να είστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι” “Πάμε για τις νίκες για να έχουμε καλές γιορτές” “Να μπείτε δυνατά από την αρχή”, προσπάθησε να μεταδώσει τα “θέλω” του, προς τους παίκτες της ομάδας.

To Top