Ανοιχτή γραμμή Ερασιτέχνη-Nova για Κόκε – Θετική στάση από το συνδρομητικό

Το θέμα του Σέρχιο Κόκε παραμένει ανοιχτό για τον Άρη, μετά τις προχωρημένες συζητήσεις των κίτρινων με τον Ισπανό επιθετικό, τον ατζέντη του και τους άμεσους συνεργάτες του στη Θεσσαλονίκη.

Τη στιγμή που υπάρχει η δημόσια δέσμευση του Γιώργου Γαλανού (στη συνέντευξη της περασμένης βδομάδας) ότι ακόμη κι αν αποχωρήσει από το ποδοσφαιρικό τμήμα θα καλύψει τις μεταγραφές Κόκε και Δάρλα (ήδη είναι παίκτης του Άρη), οι συζητήσεις στο τελικό στάδιο για τον Ισπανό επιθετικό έγιναν με τη συμμετοχή του Ερασιτέχνη Άρη.

Βάσει της συμφωνίας, όπως έχει αναφερθεί σε άλλο ρεπορτάζ, θα δοθεί προκαταβολή το 30% του συμφωνηθέντος ποσού και το υπόλοιπο με τη μορφή μερικής εκχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων (της τελευταίας δόσης του Ιουνίου).

Σε αυτό το κομμάτι, ο ΑΣ Άρης συναινεί για να γίνει η εκχώρηση και ήδη υπάρχει ανοιχτή γραμμή του Ερασιτέχνη με τη Nova. Έγιναν οι πρώτες προφορικές συζητήσεις τη στιγμή που οι άνθρωποι του συνδρομητικού βλέπουν θετικά να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής ένας ποδοσφαιριστής με την «εμπορική εμβέλεια» του Κόκε!

Ο Άρης αυτή τη στιγμή είναι μια… πολυτέλεια για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, η Nova “επένδυσε” στο brand name του συλλόγου, παίρνοντας τα τηλεοπτικά δικαιώματά του για τα εντός έδρας ματς και θεωρεί ότι παίκτες όπως ο Κόκε, ανεβάζουν την ποιότητα και του δικού της προϊόντος στους συνδρομητές.

Πρέπει να σημειωθεί ότι πρακτικά ο ΑΣ Άρης δεν μπορεί να συναινέσει στην μερική εκχώρηση δικαιωμάτων πριν από τις αρχές του Ιανουαρίου, μια και τότε (αφού συζητηθεί η κύρια υπόθεση ορισμού από το Ειρηνοδικείο) το δ.σ. του Ερασιτέχνη θα γίνει και με τη βούλα πια «προσωρινή διοίκηση ειδικού σκοπού». 

Δεσμεύτηκε πάντως με έμφαση στην πλευρά Κόκε κατά τη διάρκεια των συνομιλιών της Τετάρτης, παρουσία τόσο του δικηγόρου του Ισπανού, όσο και ανθρώπου που τον εκπροσωπεί στη Θεσσαλονίκη στις συζητήσεις, ότι θα το κάνει στις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.

Για να μην υπάρξει πρόβλημα, μέχρι τότε, εφόσον το ζητήσει η πλευρά του Ισπανού ποδοσφαιριστή, ο Γαλανός δεσμεύτηκε ότι θα παρέχει την «κάλυψη» για το υπόλοιπο ποσό, δίνοντας ο ίδιος προσωπικές εγγυήσεις, ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό εμπόδιο. Aπομένει φυσικά να το κάνει και στην πράξη, ώστε να επικυρωθούν όσα προφορικά έχουν συμφωνηθεί.

To Top