ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Απειλούσαν να σκοτώσουν τον Πουλίδο»

Συνέντευξη στο Μεξικό έδωσε ο αδερφός του Άλαν Πουλίδο, Αρμάντο, ο οποίος τόνισε πως απείλησαν να σκοτώσουν τον παίκτη του Ολυμπιακού!

Έπειτα από την απαγωγή του που κράτησε περίπου 16 ώρες στο Μεξικό, ο Άλαν επέστρεψε στην οικογένειά του όντας σώος κι αβλαβής.

Ο αδερφός του, μιλώντας στην εφημερίδα «Expresso», αποκάλυψε πως οι απαγωγείς ζήτησαν 10 εκατομμύρια πέσος ως λύτρα και σε διαφορετική περίπτωση απείλησαν πως θα σκοτώσουν τον 23χρονο επιθετικό!

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Όταν επικοινώνησαν μαζί μας, ζήτησα να μιλήσω με τον αδερφό μου, προκειμένου να βεβαιωθώ πως ήταν καλά. Η απάντηση τους ήταν πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί αν δεν πληρώσουμε 10.000.000 πέσος ως λύτρα. Σε διαφορετική περίπτωση απείλησαν πως θα τον σκοτώσουν. Προσπαθήσαμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην κάνουμε αρνητικές σκέψεις. Θεωρήσαμε πως η υπόθεση του Άλαν ίσως συσχετιζόταν με την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή. Το μόνο που μετράει αυτή τη στιγμή είναι πως ο αδερφός μου είναι καλά. Η συνεργασία με τις Αρχές ήταν εξαιρετική και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθεια που μας παρείχαν».

Όσο για τη στιγμή που είδε ξανά τον αδερφό του: «Ήταν περίπου μεσάνυχτα όταν δέχτηκα το τηλεφώνημα. Έφτασα κατευθείαν στο σημείο. Στην αρχή οι στρατιώτες δε με άφησαν να περάσω. Τους εξήγησα πως είμαι ο αδερφός του και στη συνέχεια μπήκα στο γραφείο, όπου βρισκόταν. Η πρώτη του αντίδραση ήταν να με καθησυχάσει και να μου πει πως ήταν καλά, ενώ εγώ τον αγκάλιασα».

To Top