Απορρίφθηκαν οι εφέσεις από την ΕΠΟ! Δεν παίζουν με ΠΑΟΚ Μπακασέτας, Μπουγαΐδης

Η αδικία σε βάρος του Άρη ολοκληρώθηκε! Η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τις δυο εφέσεις των Μπακασέτα, Μπουγαΐδη!

Το “έργο” των Μάνταλου, Γουργιώτη ολοκλήρωθηκε σήμερα με την “υπογραφή” της ΕΠΟ, η οποία εμμέσως πλην σαφώς έδειξε για μια ακόμη φορά τις… προθέσεις της σε βάρος του Άρη. Μετά την αδικία που συντελέστηκε στον αγώνα των Χανιών με το γκολ-“φάντασμα” και τις αποβολές εξόντωσης των Μπακασέτα, Μπουγαΐδη, σήμερα ήρθε η σειρά της επιτροπής της ΕΠΟ να φέρει το τελειωτικό “χτύπημα”!

Συγκεκριμένα, η δευτεροβάθμια επιτροπή απέρριψε τις δυο εφέσεις του Άρη, με αποτέλεσμα να παραμένει η ποινή των 4 αγωνιστικών και με πιο απλά λόγια, οι κίτρινοι θα αγωνιστούν χωρίς τους δυο αυτούς παίκτες και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, οι κίτρινοι επικαλέστηκαν «την σύγχιση που βρισκόταν ο διαιτητής του αγώνα Πλατανιά-Άρης Μάνταλος», αναπτύσσοντας μια σειρά επιχειρημάτων, π.χ. την τιμωρία όλου του πάγκου, με το ίδιο ακριβώς παράπτωμα και ενώ ένας από αυτούς ήταν στην… Θεσσαλονίκη, αλλά και το γεγονός ότι ο διαιτητής ενώ δεν έδειξε κόκκινη κάρτα αρχικά, το έκανε αφού αποσύρθηκε στα αποδυτήρια και μετά από διακοπή αρκετών λεπτών.

Ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης που εκπροσώπησε τον Άρη στις εφέσεις αναφέρθηκε σε πλημμελή σύνταξη του φύλλου αγώνα και ζήτησε την μείωση της ποινής των τεσσάρων αγωνιστικών σε μια (έχουν ήδη απουσιάσει δυο αγώνες). Κάτι που τελικά δεν έγινε…


To Top