ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από τα πρόθυρα του Άρη στη… Μαδαγασκάρη!

Ο Ανέστης Κοντογουλίδης που βρέθηκε παλαιότερα προ των πυλών του Άρη, αποφάσισε να παρατήσει το ποδόσφαιρο προκειμένου να αρχίσει μια νέα ζωή μακριά από τα γήπεδα στην… εξωτική Μαδαγασκάρη.

Ο 25χρονος γκολκίπερ της Νάουσας που πριν 2,5 χρόνια βρέθηκε μια ανάσα από τη μεταγραφή του στον Αρη πήρε την απόφαση να αλλάξει σελίδα στη ζωή του καθώς και τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε ένας άνθρωπος, ο Βασίλης Βέργος. Πρόκειται για τον πρόεδρο της Θύελλας Φιλώτα την περίοδο που ο ίδιος αγωνιζόταν εκεί και είναι ο άνθρωπος που τον έπεισε να αλλάξει σελίδα στη ζωή του. «Για κακή μου τύχη τη στιγμή που ήταν να έρθω στον Αρη επί Γαλανού έπαθα ένα τροχαίο. Έζησα από θαύμα. Ευτυχώς, όμως, γνώρισα στη Θύελλα Φιλώτα τον Βασίλη Βέργο. Αυτός ήταν που μου έκανε την πρόταση για να εργαστώ στη Μαδαγασκάρη πριν από δύο χρόνια ακόμη» είπε μιλώντας στο “Metrosport”.

Τι ήταν, όμως, αυτό που τον έκανε να πάρει την απόφαση να ξενιτευτεί; «Βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τους απλήρωτους και ανασφάλιστους ποδοσφαιριστές το πήρα απόφαση. Το σκεφτόμουν εδώ και δύο χρόνια. Δεν ήταν κάτι αυθόρμητο. Και σαν άνθρωπος μου αρέσει η περιπέτεια και η δράση. Οι δύσκολες αποφάσεις είναι για τους δυνατούς άνδρες. Καλύτερα να χάσεις αυτό που αγαπάς για να φτιάξεις τη ζωή σου, παρά να χάσεις μια μεγάλη ευκαιρία ρισκάροντας για δύο χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας».

Όσο για την αντίδραση της Νάουσας στην αποχώρηση Κοντογουλίδη, ο τεχνικός Βαγγέλης Ντίσιος δήλωσε: «Είναι δύσκολο όταν αποχωρεί παίχτης από την ομάδα, οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφαση του και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο στο μέλλον και στην καινούρια του ζωή».

To Top