Αργυριάδης στο PRESSARIS: “Αυτή τη φορά έχουμε δίπλα μας και την ΠΑΕ Άρης”!

Παράλληλα, με τα όσα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά καλείται να αντιμετωπίσει ο Άρης υπάρχει πάντα η μεγάλη «μάχη» για το άρθρο 99. Όπως είναι γνωστό, το δικαστήριο είναι την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και ήδη υπάρχει ανοιχτή γραμμή ΠΑΕ με τους νομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Στο πλαίσιο αυτό, το βράδυ της Δευτέρας υπήρξε συνάντηση του πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη με τον δικηγόρο Αργύρη Αργυριάδη προκειμένου να γίνει μια γενική ενημέρωση για την πορεία των ενεργειών που αφορούν την υπόθεση αυτή και να δρομολογηθούν οι τελικές κινήσεις ώστε ο Άρης να μπει οριστικά στη διαδικασία της εξυγίανσης μέσα από την πλήρη υπαγωγή του στο άρθρο 99.

To PRESSARIS ζήτησε από τον νομικό του Άρη να σχολιάσει σχετικά, ομολογώντας ότι: “Είμαστε έτοιμοι. Υπάρχουν κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες που πρέπει να διευφετηθούν όπως και κάποια έγγραφα. Επιπλέον περιμένουμε την ΠΑΕ να μας υποδείξει τον μάρτυρα που θα την εκπροσωπήσει, ενώ μάρτυρα, ενδεχομένως θα έχει και αυτή τη φορά η Κοινωνία Μελών, όπως έγινε και στο προηγούμενο δικαστήριο”.

Ο Αργυριάδης αφού υπογράμμισε ότι: “Υπάρχει μια γενικότερη κινητοποίηση, ώστε μέχρι την Παρασκευή να είμαστε στο μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, κλείνοντας και το παραμικρό μέτωπο” τόνισε ότι: “Το άρθρο 99 δεν είναι το τέλος αλλά μια νέα αρχή. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Το ευχάριστο και πολύ θετικό σε σχέση με την προηγούμενη φορά τον Απρίλιο, είναι ότι τώρα έχουμε δίπλα μας και την ΠΑΕ Άρης, συμπαραστάτρια στην δύσκολη προσπάθεια που γίνεται για την εξυγίανση”.

To Top