Αργυριάδης στο PRESSARIS: “Το 106 απαιτεί πρώτα από όλα… επενδυτή και χρήματα! Από μόνο του δεν σώζει τον Άρη”!

Ανάμεσα στις λύσεις που φέρεται να αναζητούν στην Αλκμήνης για την “επόμενη μέρα” του Άρη είναι σε θεωρητικό επίπεδο, η “ειδική εκκαθάριση” και το “άρθρο 106ια”.

Εμπνευστής της διαδικασίας αυτής είναι ο Αργύρης Αργυριάδης, ο οποίος αναλυτικά έχει καταθέσει δημόσια την άποψη του, για το σχέδιο της επιβίωσης. Όπως σχολίασε στο PRESSARIS ο νομικός των κίτρινων που ασχολήθηκε και με το άρθρο 99: “Το άρθρο 106ια αποτελεί μια λύση με τον Άρη στη Β’ εθνική, μπορεί να δώσει την ευκαιρία στον σύλλογο να απαλλαγεί από τα χρέη και να συνεχίσει… Έχω ενημερώσει ήδη εδώ και ένα μήνα τους ανθρώπους της ΚΜΑ, οι οποίοι είναι τώρα στην ΠΑΕ, για όλες τις πτυχές του θέματος, γνωρίζουν τι σημαίνει ειδική εκκαθάριση, αλλά ξέρουν ποιο είναι το σημείο κλειδί” για να συμπληρώσει:

“Οποιαδήποτε ενέργεια ή κίνηση γίνει πάνω στην ειδική εκκαθάριση, προϋποθέτει ένα πράγμα, πολύ συγκεκριμένο: να βρεθούν ο επενδυτής και τα χρήματα που θα ανοίξουν το άρθρο. Εδώ δεν είναι θέμα θεωρίας, αλλά πράξεων. Το άρθρο από μόνο του δεν… σώζει τον Άρη. Είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα”.

To Top