ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αρτούρ, δεν είσαι μόνος! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Η “αγκαλιά” της οικογένειας του Άρη και όχι μόνο, ανοίγει για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης, σε έναν άνθρωπο, που βιώνει τα τελευταία χρόνια έναν σιωπηρό “Γολγοθά” και δίνει τη “μάχη” για να κρατηθεί στη ζωή!

Σε αυτό τον “αγώνα” ο Αρτούρ Λεκμπέλο, που τίμησε όσο λίγοι ξένοι, την φανέλα με τον “Θεό του πολέμου” στο στήθος, δεν θα είναι μόνος! Έχει ανάγκη στη στήριξη όλων μας και κυρίως την φυσική μας παρουσία για να νιώσει την αγάπη, που παρά τις δυσκολίες, μοιράζει απλόχερα αυτός ο ιστορικός σύλλογος.

Στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, σήμερα στις 17:00 ο κόσμος του Άρη και όλης της Θεσσαλονίκης, κάνει το πρώτο βήμα για να συμπληρωθούν τα χρήματα, ώστε να μεταβεί στο εξωτερικό ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, καθώς στο φιλικό με την Εθνική Ελλάδος του 2004 υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ.

Από την ομάδα που του 2004 “σκαρφάλωσε” στην κορυφή της Ευρώπης και πέτυχε τον μεγαλύτερο άθλο του ελληνικού αθλητισμού, θα δώσουν το παρών για ν συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη οι Μπασινάς, Δέλλας, Νικοπολίδης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Γιαννακόπουλος, Κυργιάκος. Βόκολος, Τσιάρτας Ζαγοράκης, Σαλπιγγίδης, Νταμπίζας, Κατεργιαννάκης, πιθανόν και ο Ζαγοράκης.

Επίσης, έρχεται ο Νίκος Κυζερίδης από την Γερμανία. Είναι και οι υπόλοιποι παλαίμαχοι του Άρη. Κούης, Ζήνδρος, Βένος, Δράμπης, Τζιφόπουλος, Κολτσίδας, Κυζερίδης, Κατσιαρός, Τζιόλας, Χατζόγλου, Σίτσας, Σαμόλης, Μπουγιουκλης, Οικονομίδης κ.α.

Για τον Αρτούρ…

To Top