ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αυτές είναι οι επόμενες κινήσεις για τον Άρη με μεγαλομέτοχο τον Καρυπίδη

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι ο Θοδωρής Καρυπίδης, πιστός στην δέσμευσή του, κατέβαλλε το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου της υπό σύστασης ΠΑΕ, προκειμένου να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της νέας εταιρίας.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, αναμένονται οι επόμενες κινήσεις, τόσο του ίδιου του 37χρονου επιχειρηματία, όσο της πενταμελούς επιτροπής, η οποία αναμένεται να συνεδριάσει άμεσα, προκειμένου να χαράξει το πλαίσιο των επόμενων κινήσεων, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η οποία μπαίνει πλέον με τους καλύτερους οιωνούς στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή της.

Ενεργό ρόλο στις επόμενες κινήσεις για την σύσταση αποκτά πλέον και ο ίδιος, από τη στιγμή που έχει καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο, ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθεί τις επόμενες μέρες από την επιτροπή μία συνάντηση με τον ίδιο, παρότι μέλος της επιτροπής είναι ο στενός συνεργάτης του, Σίμος Ορφανίδης, ο οποίος και τον εκπροσωπεί.

Η επόμενη κίνηση είναι να πάνε τα μέλη της επιτρποπής στο ΓΕ.ΜΗ. για να εγγράψουν τη νέα εταιρία, ενώ στην τελική ευθεία μπαίνει και η διευθέτηση του καταστατικού της ΠΑΕ. Προηγείται, όμως, η αδειοδότηση της ΕΕΑ, ώστε να εγγραφεί ο Θοδωρής Καρυπίδης στο μετοχολόγιο της εταιρίας.
Σημαντική παράμετρος επίσης, η πλήρης απεμπλοκή του από την ΠΑΕ Βέροια, η οποία όπως διαβεβαιώνεται, είναι θέμα χρόνου.
To Top