ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτός είναι ο Αυτοκράτορας! Ο παππούς με το εγγονάκι και ο «πολεμιστής»- νικητής της ζωής φίλαθλος του Άρη! (photo)

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου μια φωτογραφία, μια εικόνα που είναι πράγματι χίλιες λέξεις… Χέρι – χέρι παππούς και εγγόνι στην προπόνηση του Άρη, με φόντο την… κιβωτό του Αυτοκράτορα. Τα λάβαρα από τα τρόπαια και τις ένδοξες στιγμές, που αποτελούν φωτεινό φάρο για όλους στην κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1

Μια φωτογραφία που έχει “ονοματεπώνυμο”. Πρόκειται για τον Γιάννη Λαμπρούλη και τον εγγονό του επίσης Γιάννη. Τους “ενώνει” ο Νίκος Λαμπρούλης, ο 34χρονος “πολεμιστή” της ζωής, ο οποίος ήρθε στο φως της επικαιρότητας πέρσι με τον άθλο του.

Ο Νίκος Λαμπρούλης, διαβητικός, (πατέρας του μικρού Γιάννη), παρέδωσε μαθήματα… ζωής, τρέχοντας στον Μαραθώνιο «Μέγας Αλεξάνδρος» από την Πέλλα, μέχρι τον Λευκό Πύργο, «νικώντας» το πρόβλημα με την υγεία του και αποδεικνύοντας ότι η ανθρώπινη θέληση μπορεί να μεγαλουργήσει!

Ο Λαμπρούλης πρέπει να κάνει καθημερινά τέσσερις ενέσεις ινσουλίνης, να προσέχει τη διατροφή του και να ισορροπεί ανάμεσα στην πάθηση, αλλά και στην οικογενειακή, επαγγελματική και αθλητική του ζωή, ενώ είναι υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση. «Πολλοί θεωρούν άθλο αυτό που κάνω. Για μένα είναι ένα στοίχημα ζωής, μου δίνει ψυχολογία, πνευματική ευεξία, αλλά και με βοηθάει να ζω!» είχε δηλώσει στο PRESSARIS φανερά συγκινημένος, στέλνοντας το δικό του μήνυμα: «Ο διαβήτης, κάθε πρόβλημα υγείας, δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο. Πρέπει να παλεύουμε, να δίνουμε μάχες. Οφείλουμε να ζήσουμε και ειδικά τα νέα παιδιά πρέπει να στρέφονται στον αθλητισμό, σε κάθε εκδήλωση της ζωής τους».

Ο ίδιος πηγαίνει ακόμη στα γήπεδα (μπάσκετ και ποδόσφαιρο) δηλώντας στο PRESSARIS: «Μένω στην… κιτρινόμαυρη Τούμπα (σ.σ. γέλια). Είμαι φίλαθλος του Άρη. Με πονάει το δράμα που περνάει στο ποδόσφαιρο, αλλά ας μην ξεχνάμε Άρης σημαίνει πολεμιστής. Βιώνουμε όλοι μας έναν ‘γολγοθά’, αλλά θα έρθει η Ανάσταση του συλλόγου. Είναι μονόδρομος. Η ομάδα θα ανέβει και στο τέλος θα χαμογελάσουμε και πάλι».

Η ιστορία του έρχεται και πάλι στο φως με αφορμή αυτή την συγκλονιστική φωτογραφία. Ο πατέρας του και ο γιος του στο “Nick Galis Hall”.

Αυτός είναι ο Άρης!

To Top