ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αυτό είναι το πρωτάθλημα… Νότιας Ιταλίας! Με ανύπαρκτο πέναλτι ο Απόλλων “έκλεψε” βαθμό από τον ΟΦΗ (1-1)

Ισοπαλία 1-1 στο Ηράκλειο, έχασε δυο πόντους ο Απόλλων κόντρα στον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής . Δεν είναι αυτή η είδηση όμως… Το πρωτάθλημα της… Νότιας Ιταλίας καλά κρατεί!

Στο 81′ ο Αλμπάνης δέχθηκε το μαρκάρισμα του Μάνου εντός περιοχής, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει το σημείο του πέναλτι μετά από υπόδειξη του πρώτου βοηθού του και στην συνέχεια ο κ. Παπαδόπουλος έδειξε την κίτρινη κάρτα στον παίκτη του ΟΦΗ. Ένα ανύπαρκτο πέναλτι που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Όπως κατήγγειλε χαρακτηριστικά ο Μάκης Κατσαβάκης στις πρόσφατες ραδιοφωνικές δηλώσεις, “ζούμε καταστάσεις Νότιας Ιταλίας, όπου το πρωτάθλημα, δεν παίζεται επί ίσοις όροις”.

ΣΚΟΡΕΡ: 54΄ Μάνος σουτ – 84′ πεν. Σιατραβάνης

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Κομεσίδης, Παντίδος, Νάστος, Μπόατενγκ (75′ Μητρόπουλος), Χαντί (90′ Όγκμποε), Μάνος, Μιλοσάβλιεβ (65′ Πάγκαλος), Βουό.

Απόλλων Σμύρνης (Α. Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος (62′ Αλμπάνης), Δεληζήσης, Ντάσιος, Ρομάνο (90+1′ Τσιάρας), Σιατραβάνης (90+9′ Κύργιας), Βαλεριάνος, Κονέ, Πετρόπουλος, Μπαρτολίνι, Ομπόντο.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Καλφάκης (Χανίων), Ζησιμόπουλος (Πειραιά)
Κίτρινες: Κιάσσος, Ομπόντο, Μπόατενγκ, Νάστος, Βαλλιάνος, Μάνος, Πάγκαλος – Ρομάνο, Βαλεριάνος

To Top