ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βαθμό στο 90′ η Ρεάλ, 1-1 με Μπαρτσελόνα

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το el clasico στο “Camp Nou”, με την Ρεάλ Μαδρίτης να ισοφαρίζει 1-1 την Μπαρτσελόνα με γκολ του Σέρχιο Ράμος στο 90′.

Πρόκειται για γκολ που μπορεί να κρίνει ακόμη και το πρωτάθλημα, καθώς με αυτό η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν διατήρησε το +6 στην κορυφή από τους “μπλαουγκράνα”.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ήταν ανώτερη στο δεύτερο ημίχρονο, έπειτα από ένα κακό ματς στο πρώτο 45άλεπτο και άνοιξε το σκορ στο 53′ με το 9ο τέρμα του Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ, ενώ παρόμοια ήταν και η ισοφάριση, με τον Σέρχιο Ράμος να απαντά με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Λούκα Μόντριτς.

Μοιραίος για την Μπαρτσελόνα μπορεί να χαρακτηριστεί ο Νεϊμάρ, καθώς ο Βραζιλιάνος στο 68′ έχασε τρομερή ευκαιρία σε τετ-α-τετ (άστοχος), ενώ γενικά έκανε κακή εμφάνιση, με τους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο να μην είναι επίσης καλοί (όχι τόσο κακοί όσο ο Νεϊμάρ).

Με το γκολ του Σέρχιο Ράμος η Ρεάλ διατήρησε το φετινό της αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις. Πλέον μετρά 33 σερί ματς χωρίς ήττα, θέλει άλλο ένα για να ισοφαρίσει το ρεκόρ της από την σεζόν 1988-89 (με Λέο Μπενάκερ / είχε 32 την σεζόν 2013-14 με Κάρλο Αντσελότι), ενώ το ρεκόρ ισπανικής ομάδας το έχει η Μπαρτσελόνα με 39 ματς χωρίς ήττα την σεζόν 2015-16.

Όσον αφορά στην Μπαρτσελόνα, φέτος σε 7 ματς πρωταθλήματος στην έδρα της έχει μόλις τρεις νίκες, αφού με τον βαθμό από το “Camp Nou” έφυγαν οι Ατλέτικο, Μάλαγα και Ρεάλ, ενώ με το “διπλό” έφυγε η Αλαβές.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (60′ Ινιέστα), Αντρέ Γκόμες (78′ Αρντά Τουράν), Μέσι, Νεϊμάρ (87′ Ντένις Σουάρεθ), Λουίς Σουάρες.

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κόβατσιτς (86′ Μαριάνο Ντίαθ), Ίσκο (66′ Καζεμίρο), Λούκας Βάθκεθ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (77′ Μάρκο Ασένσιο).

Πηγή: sport24.gr

To Top