ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βασιλειάδης: “Υπάρχει πρόβλημα στη Football League, αλλά θα βρούμε λύση”

Στην Πάτρα βρέθηκε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου της διεκδίκησης των 2ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019.

Στο περιθώριο αυτής, λοιπόν, ρωτήθηκε για το πρωτάθλημα της Football League. Παραδέχτηκε ότι υφίσταται πρόβλημα στην εξεύρεση χορηγού, αλλά εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα βρεθεί λύση.

Αναλυτικά είπε:

«Στη Football League έχουμε πρόβλημα, υπάρχει δυσκολία με την εξεύρεση χορηγού, όμως είμαι αισιόδοξος πως μπορεί να δυσκολευτούμε, αλλά στο τέλος θα βρούμε λύση. Πιστεύω πως με τις γενναίες αποφάσεις που έχουμε πάρει, τις αλλαγές που θα γίνουν από τη νέα περίοδο, αλλά και με την παρουσία σοβαρών ανθρώπων όπως είναι αυτοί της Παναχαϊκής, θα γίνει ένα καλό πρωτάθλημα. Επίσης πιστεύω πως θα έχουμε ένα καθαρότερο πρωτάθλημα φέτος. Η παρουσία σοβαρότερων ανθρώπων μας προϊδεάζει γι’ αυτό και εκτιμώ πως η Football league θα γίνει πάλι αξιόπιστη.

Μπορώ να σας πω, μάλιστα, ότι πέρυσι πολλά παιχνίδια της κατηγορίας είχαν υψηλές τηλεθεάσεις, κάτι που δείχνει πως υπάρχει εμπορικό ενδιαφέρον και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Και με την ευκαιρία να πούμε ότι φέτος η ΕΡΤ είναι δίπλα στον ελληνικό αθλητισμό, είναι διπλά στο ποδόσφαιρο, δίπλα στο μπάσκετ, στο βόλεϊ, στο χάντμπολ και φέρνει τον ελληνικό αθλητισμό στο σπίτι της ελληνικής οικογένειας».

Πηγή: gnomip.gr

To Top