ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βγάλτε ψυχή, πάθος, παίξτε επιτέλους ως Άρης! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Τα ψέματα για τους παίκτες του Άρη τελειώσαν οριστικά! Χρωστάνε κάτι, στους ίδιους τους τους εαυτούς, αλλά πάνω απ΄όλα στον κόσμο του Άρη: Να φανούν αντάξιοι της φανέλας που φορούν!

Σήμερα (17:00, PRESSARIS, ΕΡΤ3) στην Κρήτη, έχουν αυτή την ευκαιρία. Να αποδείξουν απέναντι στον ΟΦΗ ότι είναι ακόμα νωρίς για να βάλουν ταφόπλακα, στις όποιες μαθηματικές ελπίδες έχουν για άνοδο.

Η διαφορά από την Λαμία είναι στους έξι βαθμούς, ωστόσο, για να παραμείνει ή έστω να μειωθεί, η νίκη στο γεμάτο σήμερα “Γεντί Κουλέ” είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα σημάνει το… τέλος!

Η αποστολή αναχώρησε χθες το απόγευμα αεροπορικώς για το Ηράκλειο, με τον Νίκο Κωστένογλου πιο… ικανοποιημένο από ποτέ, αναφορικά με τις επιλογές που έχει στα χέρια του. Πέρα από τους εδώ και καιρό τραυματίες Ανάκογλου και Τσουμάνη, άπαντες είναι στη διάθεσή του, καθώς επέστρεψαν από τιμωρία και οι Ταυλαρίδης, Τζανακάκης και Μπούρμπος.

Η αποστολή αποτελείται από το 20 παίκτες: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Τζανακάκης, Μπαργκάν, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

 

To Top