ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βγήκαν τα δελτία, παίζουν οι μεταγραφές κόντρα στον Άρη

Τις απαραίτητες βεβαιώσεις για τακτοποίηση των οφειλών έλαβε ο Απόλλων Λάρισας και έτσι του δόθηκε η δυνατότητα να προχωρήσει στην έκδοση δελτίων.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Η ΠΑΕ ενημέρωσε, λοιπόν, ότι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τον Άρη οι νεοαποκτηθέντες Ηλίας Κωτσιαρίδης, Νίκος Συράκος, Σάκης Κανούλας και Μένιος Χαραλαμπόπουλος.

Η ανακοίνωση:

«Και ενώ αύριο Σάββατο (13/01) ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το δυνατό παιχνίδι με τον Άρη Θεσσαλονίκης η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει στους φιλάθλους της θεσσαλικής πρωτεύουσας ότι εκδόθηκαν κανονικά τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών.

Δηλαδή τέθονται κανονικά στην διάθεση του τεχνικού μας κ. Νίκου Θεοδοσιάδη για να χρησιμοποιηθούν οι Ηλίας Κωτσιαρίδης, Νίκος Συράκος (επέστρεψε από τον Αχιλλέα Φαρσάλων και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο), Σάκης Κανούλας και Μένιος Χαραλαμπόπουλος.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ήταν μια από τις τρεις ομάδες της Football League που κατέβαλε κανονικά τις υποχρεώσεις της στους ασφαλιστικούς οργανισμούς και ως εκ τούτου είχε κανονικά νομίμως την άδεια μεταγραφών και της έκδοσης των δελτίων».

To Top