ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βλέπει την πόρτα της εξόδου ο Κόκε…

Αρκετές αναμένεται να είναι οι αποχωρήσεις από το υπάρχον ρόστερ του Άρη και μία από τις… ηχηρές θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- και αυτή του Σέρχιο Κόκε.

Ο Ισπανός επέστρεψε τον περασμένο Σεπτέμβριο στον Άρη, με γνώμονα να βοηθήσει τους “κιτρινόμαυρους” στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Εξ΄αρχής, η παραμονή του και την επόμενη σεζόν, ήταν υπό αίρεση, καθώς ο ίδιος με τις εμφανίσεις του θα κατάφερνε να κερδίσει το “εισιτήριο”.

Κι αν η ποιότητά του, έκανε με το… καλημέρα την διαφορά στην Γ΄Εθνική, η έλλειψη φυσικής κατάστασης, έδειχνε να συνεχίζει να αποτελεί ένα μειονέκτημα, το οποίο τον ακολούθησε μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Οι απαιτήσεις της Φούτμπολ Λιγκ είναι περισσότερες, με τον Νίκο Αναστόπουλο να κρίνει ότι ο ‘Ιβηρας φορ, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να προσφέρει και να κάνει την διαφορά στη θέση του, ακόμα κι αν ακολουθήσει ολόκληρη την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Έτσι, λοιπόν, το όνομα του Σέρχιο Κόκε, θα είναι ένα από τα πολλά που υπάρχουν στην “μαύρη λίστα”, με τον ίδιο να σκέφτεται πλέον τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, εκ των οποίων η μία είναι από το… γνώριμο στον ίδιο, πρωτάθλημα της Ινδίας.

Οι ανακοινώσει δεν αποκλείονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, με την… έκπληξη και την αντιστροφή του κλίματος για την περίπτωση του Ισπανού, να συγκεντρώνουν μέρα με τη μέρα, όλο και λιγότερες πιθανότητες…

To Top