ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βοσνιάδης: “Ήρθε η ώρα να βάλουν πλάτη οι παίκτες του Άρη…”

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μιλώντας στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης έχρισε φαβορί για την άνοδο τον Απόλλωνα δεδομένου της σταθερής εικόνας που παρουσιάζει. Επιπλέον, τόνισε ότι πρέπει να αποκτήσει ο Άρης την ηρεμία του και οι παίκτες να βγάλουν τον εγωισμό, τη μαχητικότητα και το πάθος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Metropolis:

Για την νίκη των Τρικάλων επί του Άρη: «Είναι σημαντικό που ομάδες που έχουμε μείνει εκτός στόχου δεν είναι πουθενά αδιάφορες. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Παίξανε για την ομάδα τους. Έχει πολλά παιχνίδια ακόμη, έχουν δύσκολα παιχνίδια ακόμη. Ο Άρης πρέπει να κοιτάξει την ομάδα του, να επανέλθουν οι καλές εμφανίσεις και να υπάρχει ηρεμία. Θα υπάρξουν απώλειες αλλά εάν ασχολούμαστε μόνο με τον αντίπαλο θα χάσουμε το στόχο μας. Πρέπει να κοιτάμε την ομάδα μας και το πώς θα βελτιωθούμε. Περιμέναμε να δούμε μια ομάδα εντελώς διαφορετική. Εάν δεν ήξερες τη βαθμολογία θα καταλάβαινες ότι τα Τρίκαλα έχουν ενδιαφέρον».

Για την εικόνα του Άρη: «Δεν ικανοποιεί κανένα η εικόνα του Άρη και για αυτό έχει τόσες απώλειες. Δεν μπορείς να κοιτάξεις πίσω.  Εδώ θέλει ηρεμία, συσπείρωση και να βγουν μπροστά οι παίκτες. Ο προπονητής θα επέμβει μέχρι ένα σημείο».

Για την αποβολή του Ταυλαρίδη: «Η εικόνα του Ταυλαρίδη δείχνει τι επικρατεί μέσα στην ομάδα. Είναι μια ομάδα αγχωμένη, με τυφλό πάθος, πρέπει να ηρεμήσουν όλοι. Έχει πολλά παιχνίδια αλλά πρέπει να φτιάξει η εικόνα της ομάδας».

Για τη μάχη της ανόδου: «Έχουν πλεονέκτημα οι άλλοι αλλά πιστεύω ότι μπορούν να χάσουν και να αλλάξει η εικόνα. Αποτέλεσμα με αποτέλεσμα αλλάζουν τα συναισθήματα. Πρέπει να έχεις και μια συνέχεια σαν ομάδα για να εκμεταλλευτείς τα στραβοπατήματα της άλλης ομάδας. Όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος των ομάδων τόσο μεγαλύτερη είναι και η πίεση. Όταν δεν είσαι καλά, πιέζει περισσότερο ο κόσμος. Θεωρούν κάτι δεδομένο. Τα πράγματα είναι διαφορετικά. Περνάει τη δυσκολία του ο Άρης έχουν γυρίσει όλα απέναντι. Υπάρχουν παιχνίδια ακόμη. Ο Άρης πρέπει να ασχοληθεί με το τι θα κάνει αυτός. Ήρθε η ώρα των παικτών. Εδώ θα πρέπει να βγει ο εγωισμός, η μαχητικότητα, το πάθος».

Για τον Απόλλωνα: «Τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε τη φετινή συμπεριφορά. Άφησε τους άλλους να χτυπιούνται, πάει ήρεμα, έχει σταθερή ομάδα, έχει την ηρεμία και εκεί που πήγαν να στραβώσουν τα πράγματα το διαχειρίστηκε σωστά. Είναι το μεγάλο φαβορί. Έχει και τον τρόπο και την εμπειρία να το διαχειριστεί. Το ένα εισιτήριο είναι κλειδωμένο πιστεύω».

To Top