ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βοσνιάδης: “Από την Τετάρτη αποφάσισα να φύγω”

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αποχώρησε  από τον ΑΟ Τρίκαλα και στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη, Χρήστο Γιαλιά, αλλά και όλους όσοι συνεργάστηκε το διάστημα που έμεινε στη θεσσαλική ομάδα.

Ο Μακεδόνας τεχνικός ανέφερε τα εξής:

«Μετά από συζήτηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα κ. Χρήστος Γιαλιά, η οποία ήταν προγραμματισμένη από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, αποφασίστηκε από κοινού να λύσουμε την συνεργασία μας.

Είμαι ο πρώτος που θα έπρεπε να μεταφέρω τις σκέψεις μου, γιατί είναι ο άνθρωπος που με έφερε στα Τρίκαλα. Θέλω να τον ευχαριστήσω προσωπικά γιατί τήρησε ό,τι μου υποσχέθηκε στην πρώτη μας συνάντηση. Ήταν μια απόφαση που είχε παρθεί από την πλευρά μου το βράδυ της Τετάρτης και θα έπρεπε να ενημερωθεί. Εν κατακλείδι θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χρήστο Γιαλιά και τους συνεργάτες του, κ. Άκη Αναστασίου ο οποίος ήταν κοντά μου από τη πρώτη στιγμή, τον τεχνικό διευθυντή κ. Διονύση Παππά, τον γενικό αρχηγό κ. Ζήση Κατσαντώνη και την κ. Στεφανία Παπαστάθη.

Επίσης νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω την ιατρική ομάδα, τους φυσικοθεραπευτές, τους φροντιστές και τέλος τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχαμε άριστη συνεργασία και τους εύχομαι υγεία και πάντα επιτυχίες.

Με τιμή,
Αλέξανδρος Βοσνιάδης».

To Top