ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βοσνιάδης: “Δεν ήθελε ο Καρυπίδης να συνεργαστούμε”

O Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε τις αδειοδοτήσεις των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ, τη λύση για να ξαναγίνει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και για τον λόγο που δεν πήγε στον Αρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο metropolis:

Για το γεγονός ότι 2 ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ πήραν άδεια: «Δεν είδα καμία έκπληξη. Ήταν κάτι που το περιμέναμε, γιατί όλα αυτά τα χρόνια οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ χωρίς έσοδα, χωρίς τηλεόραση, με λίγες διαφημίσεις, με λίγους χορηγούς. Ημουν σίγουρος ότι θα φτάσει εκεί, είναι ένα απαξιωμένο πρωτάθλημα που πέρυσι ξεκίνησε το Νοέμβριο, τι περιμένατε να συμβεί. Αξίζουν πολλά μπράβο στις 2 ομάδες που πήραν άδεια. Αυτή η συζήτηση έχει ξεκινήσει χρόνια πριν, όταν απαξιώνεται το πρωτάθλημα εδώ και χρόνια. Εγκλωβίσανε τις ομάδες να είναι με το χέρι παρατεταμένο και να ζητάει ελεημοσύνη».

Για την λύση για τη Φούτμπολ Λιγκ: «Τόσα χρόνια η Σούπερ Λιγκ δεν έκανε όσα έπρεπε να κάνει. Δεν βοήθησε τη Φούτμπολ Λιγκ που το έχει άμεση ανάγκη, που παίζουν πολλοί Ελληνες ποδοσφαιριστές και ετοιμάζουν παίκτες που θα παίξουν στη Σούπερ Λιγκ. Όταν δεν υπάρχει τα βασικά πώς να βρεις και τα παρακάτω. Αν υπάρχουν έσοδα για τη μικρή κατηγορία, θα ερχόντουσαν χορηγοί τότε θα ήταν και πιο αξιόπιστο πρωτάθλημα, θα είχαμε μια άλλη εικόνα. Πάλι δύσκολα θα ξεκινήσει αυτό το πρωτάθλημα, αν δεν κάτσουν να δώσουν λύσεις ίσως ξεκινήσει και πάλι Οκτώβριο το πρωτάθλημα».

Για το τι έγινε και δεν πήγε στον Αρη: «Ημουν βασική επιλογή του κ.Μυροφορίδη αλλά στον Αρη υπάρχουν και άλλα πρόσωπα. Ειχα πει στον κ.Μυροφορίδη πόσο δύσκολο είναι να συνεργαστούμε όλοι μαζί στον Αρη. Στο πολύ κοντινό μου περιβάλλον ήξεραν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρξει συνεργασία με τον Αρη. Εγώ από την Βέροια έφυγα για δικούς μου λόγους, από κει και πέρα υπήρχε μια σχέση όχι κακή με τον κ.Καρυπίδη. Δεν ήθελε ο κ.Καρυπίδης να συνεργαστούμε από την αρχή, είχαμε χημεία με τον Μυροφορίδη σε παλιότερες συνεργασίες. Είναι πολύ καλή επιλογή ο Σπανό, είναι εξελίξιμος και ανερχόμενος προπονητής, εύχομαι να έχει καλή επιτυχία και με την στήριξη των ανθρώπων του Αρη μπορεί να πετύχει που είναι ξεκάθαρα μονόδρομος η άνοδος στην Α Εθνική».

To Top