ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βρετανική “μάχη” με φαβορί! Όλες οι στοιχηματικές προτάσεις στο… πιάτο σας

Μετά από δύο μέρες ανομβρίας επιστρέφουμε στα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τις πρώτες τρεις μάχες από την φάση των “16”. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση της Ουαλίας με τη Βόρειο Ιρλανδία, εκεί όπου οι δύο πρωτάρες θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα προημιτελικά.

Η παράδοση είναι ξεκάθαρα με τους Ουαλούς, οι οποίοι για 7 αναμετρήσεις κόντρα στη Βόρειο Ιρλανδία, παραμένουν αήττητοι, ενώ η πιο πρόσφατη νίκη της δεύτερης, χρονολογείται το 1954! Η Πορτογαλία καλείται να αποδείξει ότι άξιζε την πρόκριση στα νοκ άουτ παίχνίδια κόντρα στην εξαιρετική Κροατία, η οποία έρχεται με φόρα από την τεράστια νίκη επί της Ισπανίας. Τέλος, στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας, Ελβετία και Πολωνία τίθενται αντιμέτωπες και αμφότερες περιμένουν περισσότερα από τα αστέρια τους, από τον Σακίρι και τον Λεβαντόφσκι αντίστοιχα. Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις πρώτες τρεις αναμετρήσεις της φάσης των “16” στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και στο Κόπα Αμέρικα όμως εκεί όπου σημερα έχουμε το μικρό τελικό της διοργάνωσης, μεταξύ των ΗΠΑ και της Κολομβίας. Είναι δεδομένο ότι οι διοργανωτές δεν θα κάνουν πειραματισμούς, καθώς επιδιώκουν τη διάκριση, όμως κόντρα στους ισχυρούς Κολομβιανούς δεν θα έχουν εύκολο έργο. Διαβάστε εδώ τα νέα και τα προγνωστικά του μικρού τελικού, από το foxbet.gr

Το πρόγραμμα πάντως είναι γεμάτο σημερα, αφού έχουμε κανονικά εξέλιξη σε αρκετά πρωταθλήματα. Στην Σέριε Α της Βραζιλίας, σε δύο πολύ «ηχηρές» μεταγραφές προχώρησε η Κρουζέιρο, η οποία απέκτησε τον φορ Αμπίλα από την Ουρακάν και τον μεσοεπιθετικό Σόμπις από την Τίγκρε. Μπορεί να μην παίξουν στο εντός έδρας με την φορμαρισμένη και πρωτοπόρο Παλμέιρας, αλλά έχουν συμβάλει στο να αλλάξει το κλίμα στο εσωτερικό της.

Το δεύτερο παιχνίδι που ολοκληρώνει την πρώτη μέρα της 11ης αγωνιστικής στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας, είναι αυτό ανάμεσα στην Κορίνθιανς και την Σάντα Κρουζ, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τα πατήματα τους μετά την φυγή του κόουτς Τίτε και τους φιλοξενούμενους να αναζητούν την επιστροφή στις νίκες.

Στη Β Βραζιλίας, Με έξι παιχνίδια ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική στην Β΄ Βραζιλίας, εκεί όπου η Βάσκο έχει πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή απέναντι στην Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας. Η Παρανά θα έχει ξανά απουσίες στο εντός έδρας με την Τζόινβιλ. Οέστε και Σαμπάιο Κορέα ψάχνουν τη νίκη που θα της βγάλει από την αγωνιστική κρίση, στο μεταξύ τους ματς. Η Τούπι είναι σε ανοδική πορεία και φιλοξενεί την Αβάι που παραπαίει. Σεάρα και Ναούτικο αποτελούν το αμφίρροπο ζευγάρι της αγωνιστικής. Τοπικό ντέρμπι, ανάμεσα σε Βίλα Νόβα και Γκοϊάς. Παράλληλα συνέχιση των πρωταθλημάτων έχουμε σε Νορβηγία Β, Αμερική και Α’ Ιαπωνίας. Διαβάστε εδώ τα νέα από όλα τα παιχνίδια του σημερινού στοιχηματικού προγράμματος.

To Top