ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γάλλος μάνατζερ στον Άρη για τεχνικός διευθυντής που μεσολάβησε για τον Αμερικάνο Γκάρι Άλεν στον Πανσερραϊκό!

Γάλλος για τεχνικός διευθυντής στη Θεσσαλονίκη ήρθε από χθες για λογαριασμό του Άρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο πρόσωπο είχε μεσολαβήσει τον Απρίλιο για.. Αμερικάνο επενδυτή για τον Πανσερραϊκό χωρίς να υπάρξει συμφωνία.

Συγκεκριμένα, ο Λοράν Ντεσό, ο οποίος αποτελεί την επιλογή του Θοδωρή Καρυπίδη για το πόστο του τεχνικού διευθυντή βρίσκεται από την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.

Χθες είχε την ευκαιρία να πάρει μία πρώτη… γεύση από Άρη, κάνοντας μία αυτοψία στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά και του Νέου Ρυσίου.

Ο Ντεσό βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Καρυπίδη, στον οποίο μετέφερε και τις πρώτες του εντυπώσεις από τα όσα έχει συναντήσει μέχρι στιγμής στην Θεσσαλονίκη.

Εφόσον τα βρουν (θεωρείται θέμα χρόνου, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Άρη) ο Γάλλος αναμένεται να έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, περισσότερο όμως θα λειτουργεί ως σύμβουλος σε θέματα οργάνωσης, σκάουτινγκ και ακαδημιών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος ο Γάλλος στο βιογραφικό του ειδικεύεται κυρίως στην ανεύρεση νεαρών ποδοσφαιριστών, όπως ο Σεϊντού Κεϊτά της Ρόμα και ο Μεχντί Μπενάτια της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ντεσό έκανε την πρακτική του σε Μαρσέιγ (1999-00) και Παρί Σεν Ζερμέν (2000-01), προτού πάρει επίσημα την άδεια του ατζέντη από την Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Την τριετία 2007-10 ήταν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Τουρ, δουλεύοντας στη συνέχεια στις ακαδημίες της Νότιγχαμ Φόρεστ μέχρι το 2012.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια δραστηριοποιείται μόνος του…

Στις 16 Απριλίου σύμφωνα με το marca-sl.gr αξίζει να σημειωθεί ότι βρέθηκε ως μεσολαβητής για τον Πανσερραϊκό. Συγκεκριμένα:

“O μάνατζερ Ανδρέας Ικίμης – μέσω ραδιοφωνικών δηλώσεων του – ανέφερε πως ο Αμερικανός επιχειρηματίας Γκάρι Αλεν θέλει μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου να γίνει ιδιοκτήτης του Πανσερραϊκού κι όλα αυτά με ενδιάμεσο (κομιστή της πρότασης) τον Γάλλο ατζέντη Λοράν Ντεσό.

Εσχάτως, ο εν λόγω agent βρίσκεται στην Αθήνα και σκοπεύει να παρακολουθήσει δια ζώσης την κυριακάτικη αναμέτρηση των λιονταριών με τα Χανιά”.

To Top