ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιακουμής: “Ποιοτικά καλύτερος από Λαμία και Απόλλων ο Άρης, πιστεύω θ΄ανέβει…”

Ψυχολογική πίεση από όλες τις πλευρές δέχεται ο Αγροτικός Αστέρας σύμφωνα με τον Αστέριο Γιακουμή. Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Ευόσμου μίλησε στο metropolis σχετικά με την καθοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών αλλά και την ήττα από τον Άρη. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Για την αγωνιστική κάθοδο της ομάδας στο δεύτερο μισό της χρονιάς:

«Είναι απορίας άξιο αυτό που κάναμε φέτος. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά τη χρονιά. Δυστυχώς άλλαξαν κάποια πράγματα στα μέσα της χρονιάς. Είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι ότι αδικούμε τους εαυτούς μας τις τελευταίες αγωνιστικές. Έχουμε κάνει ένα πάρα πολύ μεγάλο αρνητικό σερί με έξι ήττες. Ελπίζω τα λάθη που κάναμε μέσα στη χρονιά να μην επαναληφθούν και η ομάδα να κοιτάξει μπροστά».

Για το αν τον έχουν επηρεάσει ψυχολογικά οι τελευταίες ήττες:

«Η αλήθεια είναι ότι, επειδή η ομάδα μας είναι βαθμολογικά εντάξει, δεν είμαστε και πολύ ενδιαφερόμενοι είναι η αλήθεια. Η ομάδα ήταν πολύ πιεσμένη τον τελευταίο καιρό και στο ματς με τον Απόλλωνα και με τη Λαμία και με τον Άρη. Έχω πει και άλλη φορά ότι όποιο παιχνίδι και να παίξει ο Αγροτικός Αστέρας όλοι το βλέπουν ύποπτο και αυτό πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Πιστεύω ότι ένας λόγος που έχει δημιουργηθεί αυτό το αρνητικό σερί είναι η ψυχολογική πίεση από όλες τις πλευρές που δεχόμαστε».

Για το πού πιστεύει ότι αυτό οφείλεται:

«Έχουν γίνει κάποια πράγματα στα δικαστήρια που δεν τα έχω δει, δεν τα παρακολούθησα, αρκετά χρόνια πριν στον Αγροτικό Αστέρα. Έχει στιγματιστεί αυτή η ομάδα. Αυτή τη στιγμή, όμως είναι μεγάλη αδικία αυτό που γίνεται προς την ομάδα και προς τον πρόεδρο που είναι ένας τίμιος άνθρωπος. Θέλει αρκετό καιρό για να αλλάξει αυτό το πράγμα που γίνεται στον Εύοσμο. Δεχόμαστε τα πυρά και των αντιπάλων, αλλά και από τους δικούς μας ανθρώπους που έρχονται στο γήπεδο».

Για το ματς με τον Αρη και πού πιστεύει ότι οφείλεται αυτή η ήττα:

«Όπως είπα και στην αρχή είμαστε μία ομάδα που δεν έχει κίνητρα. Αυτό βέβαια είναι κάτι που πρέπει να σκεφτεί ο καθένας. Γιατί να μην έχεις κίνητρο σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα; Παίζεις όσο καλύτερα μπορείς για σένα και για την ομάδα. Σε σχέση με το ματς στο Εύοσμο, η διαφορά μας είναι πάρα πολύ μεγάλη, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε δεν είχαμε το απαιτούμενο πάθος. Ο Άρης ήθελε πιο πολύ την νίκη.

Είναι μία ποιοτική ομάδα. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί εκεί τους προηγούμενους μήνες και έχει μείνει τόσο πίσω στη βαθμολογία, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».

Για το αν ο Άρης έχει τη δυνατότητα να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση:

«Νομίζω έχει όλα τα δύσκολα παιχνίδια στην έδρα του. Αν τα πάρει και δείξει ένα καλό πρόσωπο στα εκτός έδρας πιστεύω ότι θα ανέβει. Ποιοτικά είναι καλύτερος και από τη Λαμία και από τον Απόλλωνα».

Για το πώς βλέπει το πρωτάθλημα τώρα σε σχέση με την παλιότερη παρουσία του στην κατηγορία:

«Χειρότερο έχει γίνει το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι έχει επηρεάσει και η κρίση στη χώρα μας και το ποδόσφαιρο. Είναι σίγουρο αυτό. Τα μπάτζετ είναι πολύ μικρότερα και η ποιότητα των ομάδων είναι χαμηλότερη, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο».

To Top