ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γιαννόπουλος (Πανσερραϊκού): “Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε Καλαϊτζίδη”!

O αντιπρόεδρος του Πανσερραϊκού και αντιπρόεδρος της Football League Παναγιώτης Γιαννόπουλος, μίλησε στα όσα φέρεται να είπε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, περιμένουμε τις ενέργειες του εισαγγελέως και θα κάνουμε αυτό που πρέπει, δεν μπορεί χωρίς αποδείξεις να βγαίνει και να λέει ότι θέλει, είμαι 30 χρόνια στην ομάδα, αυτά τα πράγματα  πρώτη φορά τα ακούω και τα βλέπω.

Βλέπουν και λένε ότι υπάρχει ομάδα και είναι μέσα ο Πανσερραϊκός, φέτος δεν έχει κάνει καν νίκη,  έχουνε κάνει ένα κλαμπ να ανεβεί ο πρωταθλητής και δεν έχουμε κάνει κλαμπ να μην δυσφημούμε την κατηγορία και να την σώσουμε.

Είμαι αντιπρόεδρος στην Φούτμπολ Λίγκ  και με αυτά που ακούγονται δεν μας πιστεύει κανένας, όποια πόρτα χτυπήσουμε λένε ότι στήνουμε αγώνες, θέλουμε και χορηγίες μετά και καλά λένε.

Και ο Καλαϊτζίδης είναι ωραίος, ξέρει το αποτέλεσμα ήρθε στις Σέρρες και  ήξερε ότι θα βάλει γκολ στο ’88, μπράβο του συγχαρητήρια αφού το ήξερε, όποιος δυσφημεί το ποδόσφαιρο θα βρει μπροστά του τον Πανσερραϊκό και σας το λέει ο Γιαννόπουλος.

Να σας πω κάτι, άρα ο κύριος Καλαϊτζίδης θα πρέπει να αποδείξει στον εισαγγελέα ότι έγιναν αυτές οι συνομιλίες και πιστεύω ότι θα δικαστεί για δυσφήμιση.

Παραδέχομαι ότι υπάρχει αυτό το κλαμπ, ακουστέ, πήγαμε στην Σπαρτή χάσαμε 1-0 η Καρδίτσα μας ισοφάρισε, πήγαμε τον Αιγινιακό και χάσαμε 1-0, ωραίο κλαμπ έχουμε να πέσουμε εμείς για να ανέβει ο κύριος Καλαϊτζίδης.

Βλέπει ότι η ομάδα δεν κάνει πρωταθλητισμό και θέλει να δώσει το πρωτάθλημα, θα είχε την Μπαρτσελόνα και θα ασχολούταν αν ο Αιγινιακός και ο Πανσερραϊκός δώσουν το ματς εκεί και εκεί. Όταν δεν έχεις ομάδα, θέλεις να δικαιολογήσεις γιατί βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση.

Εγώ προσωπικά για δυσφήμιση του αθλήματος, μόλις δεν αποδείξει αυτά που λέει, θα τον καθίσω στο σκαμνί τον κύριο Καλαϊτζίδη και για εμένα δεν θα ξανά μπει σε γήπεδο.

Σαν λίγκα πως σκοπεύουν να κινηθούν:

Έχουμε την Πέμπτη συμβούλιο και πιστεύουμε να κατέβει κάποιος από την ομάδα, να μας πει τι συμβαίνει και αυτά που λέει ο προπονητής  κι ο αδερφός του ο  μεγαλομέτοχος της ομάδας αν στέκονται. Να έρθει να δικαιολογήσει.

Περιμένουμε τις ενέργειες του εισαγγελέα και θα κινηθούμε νομικά, αν δεν αποδείξει όσα λέει ο κύριος Καλαϊτζίδης. Δυσφημείται το προϊόν, όπου πηγαίνουμε μας κλείνουν την πόρτα.

Μας άφησε η Stoiximan και δεν ανανέωσε φέτος, δεν τα λένε όλα και δεν τα ξέρει ο κόσμος φέτος είναι μόνο η ΕΡΤ χορηγός, όλα αυτά σας δίνει τον λόγο του ο Πανσερραϊκός ο επίσημος ότι θα λογοδοτήσει ο κύριος Καλαϊτζίδης, δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας να λέει ότι θέλει και να δυσφημεί.

Αν έπεφτε στην αντίληψη μου θα είπα πάει στον εισαγγελέα και έπρεπε να πάει μόνος του όχι να περιμένει 2 μίση μήνες. Όχι επειδή έμεινε η ομάδα πίσω σε βαθμούς, ήρθε να κάνει το πρωτάθλημα άνω κάτω. Πρέπει να αποδείξει αυτά που λέει ο κύριος αυτός.

To Top