H “άλλη πλευρά” του τετ α τετ με την ομάδα – Γιατί είναι προβληματισμένος ο Κάμπος…

Ο Πάουλο Κάμπος είχε ξεχωριστή συνομιλία με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Άρη, πριν από την έναρξη της χθεσινής (Κυριακάτικης) ενημέρωσης προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τα δεδομένα είναι σύμφωνα με τα όσα πιστεύει και όσα εκμυστηρεύτηκε στο στενό του περιβάλλον:

1. Επιθυμεί να συνεχίσει με το ίδιο τιμ. Είτε στο γήπεδο, είτε ακόμη και με ανθρώπους που συνεργάζεται εκτός γηπέδου. Πιστεύει ότι αυτό το τιμ έφερε με τη δουλειά του την ομάδα στην 1η θέση. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει η ομάδα με τη σημερινή της μορφή, αρκεί να είναι τακτοποιημένοι οικονομικά οι παίκτες.

2. Είναι προβληματισμένος για την ουσία των δηλώσεων του Γιάννη Τοπαλίδη, σύμφωνα με τις οποίες “είναι με το ένα βήμα εκτός Άρη”, με βάση πάντα τα σενάρια της “επόμενης μέρας”.

3. Δεν κρύβει την ανησυχία του για το ποιοι θα είναι οι άνθρωποι που θα πάρουν τα ηνία του συλλόγου και δεν έκρυψε στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις του, ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά εάν το “αύριο”  θα συνδυαστεί με τον ίδιο και τη δική του παρουσία στο τιμόνι…

4. Ο Κάμπος προσπαθεί να κρατήσει… μακριά την ομάδα από όλα τα διοικητικά: “Μείνετε συγκεντρωμένοι”, τονίζει συνεχώς στους παίκτες χαρακτηριστικό δείγμα της προσπάθειας του να διατηρήσει προσηλωμένη στην προπόνηση τις σκέψεις ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

To Top