ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γιατί αναβλήθηκε το Αγροτικός Αστέρας – Άρης: “Επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών – Πρόβλημα στην μια εστία” (photos)

Ο διαιτητής του αγώνα εξήγησε γιατί αναβλήθηκε και σήμερα το Αγροτικός Αστέρας – Άρης.

Οι διαιτητής της αναμέτρησης Μένιος Κουτσιαύτης μαζί με τους βοηθούς του και τον παρατηρητή αγώνα, βγήκαν και σήμερα το μεσημέρι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Ευόσμου, προκειμένου να αποφασίσουν οριστικά για το αν θα γίνει το σημερινό ματς του Αγροτικού Αστέρα με τον Άρη.

Πραγματοποίησε δύο αυτοψίες στον αγωνιστικό χώρο, τόσο στις 13.00, όσο και στις 14.00, αλλά έκρινε ότι κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, αποφασίζοντας οριστική αναβολή.

Αν και η εικόνα του γηπέδου ήταν βελτιωμένη, μπροστά από τη μία εστία υπήρχε πάγος και αποφασίστηκε να μην παρθεί το ρίσκο.

Τελικά αποφάσισαν την αναβολή του. Ο διαιτητής της αναμέτρησης εξήγησε ότι: “Ο αγωνιστικός χώρος ήταν επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών λόγω του χιονιού και του πάγου και ειδικά υπήρχε πρόβλημα στη μια εστία του γηπέδου, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με τραυματισμό οι τερματοφύλακες, μια και η περιοχή ήταν σκεπασμένη με παγωμένο χιόνι”.

Δείτε εδώ:

To Top