“Για τον κόσμο του Άρη”

Στην εκπομπή της Novasports “Η ώρα των πρωταθλητών” φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Γιούριτσα Βράνιες. Ο διεθνής Κροάτης μέσος μίλησε για τον κόσμο της ομάδας, τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, ενώ παραδέχθηκε ότι… γνώρισε τον Άρη από την περσινή εντυπωσιακή πορεία του στα γήπεδα της Ευρώπης.
Ο Βράινες ξεκινώντας έκανε μία αναφορά στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας: “Γνωρίζω για την κόντρα που υπάρχει με τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε και ο κόσμος στις κερκίδες την Κυριακή (βλέπε παιχνίδι με Ατρόμητο) συνεχώς μου τόνιζε την αντιπαλότητα που υπάρχει. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι”.
Στη συνέχεια ο 31χρονος χαφ αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας: “Είναι εξαιρετική η ατόσφαιρα στο γήπεδο. Είχα πληροφορηθεί για ότι συμβαίνει, όμως αυτό που είδα την Κυριακή ήταν εντυπωσιακό. Σου δίνει άλλη ώθηση η στήριξει του κόσμου”.
Ενώ αναφορικά με το κατά πόσο γνώριζε τον Άρη πριν την ένταξή του στους “κιτρίνους”, ο Κροάτης ήταν σαφής “Με Στουγκάρδη, Λεβερκούζεν και Βέρντερ είχα αντιμετωπίσει Παναθηναΐκό και Ολυμπιακό σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, όμως πέρυσι γνώρισα και τον Άρη από την εντυπωσιακή πορεία του στο Γιουρόπα Λιγκ”.

To Top